00:21

STRAVIČNI DETALJI O NASILNIKU IZ PANČEVA: Robijao zbog ubistva tašte, pokušao da ubije 2 žene, sad partnerki sipao kiselinu u oči

užasno

PRE 22 GODINE ZAKLAO TAŠTU, ŽENU VEZAO PERTLOM I SPALIO KUĆU: Zoran sada napao i Nadu, hteo da je oslepi sonom kiselinom!

Crna Hronika -

Zoran Kostić (53) iz Vranja uhapšen je juče zbog sumnje da je svojoj emotivnoj partnerki Nadi S. (48) iz Pančeva, nakon maltretiranja sipao sonu kiselinu u oči, poznat je po nasilju nad ženama, a pre 22 godine brutalno je ubio svoju taštu Ružicu Antonijević (53)!

Jezivi zločin dogodio se u porodičnoj kući Antonijević u Vranju, a stariji žitelji ovog grada i danas pamte užas koji se dogodio 2000. godine.

- Kobnog dana Kostić je iznenada upao u kuću Antonijevića, u kojoj su bile Ružica i njena kćerka Marina, inače Zoranova tadašnja supruga. Izbila je žustra rasprava među njima i Zoran je tada uz pretnju pištoljem odveo Marinu na sprat kuće i vezao je pertlom za stolicu - pisali su ranije mediji o ovom zločinu.

Zoran Kostić
foto: MUP Srbije

- Nakon toga sišao je u prizemlje i počeo da se svađa sa taštom. Marina je uspela da se odveže i pobegla je kod komšija, odakle je zvala policiju.

Kada je policija stigla ispred kuće u kojoj se odigravala prava drama, Kostić se zabarikadirao unutra.

- Tada je nesrećnu taštu izbo nožem, a zatim zapalio unutrašnjost kuće, prkoseći policiji i vatrogascima nekoliko sati. U međuvremenu Kostić je sebi pucao u grudi - podseća sagovornik i dodaje da je tada policija zatekla telo Ružice Antonijević, kao i povređenog Zorana.

- On je tada u teškom stanju prevezen u vranjsku bolnicu, ali je preživeo. Kao mogući motiv ubistva komšije su tada navele njegovu ljubomoru - dodao je izvor.

Kako su mediji ranije prenosili, Zoran Kostić i Marina Antonijević pre tragedije živeli su u Herceg Novom.

- Marina je nakon Zoranovog maltretiranja pobegla u Vranje i sakrila se kod majke i to samo mesec dana pre ubistva. Dvoje Marinine dece iz prvog braka u vreme tragedije bilo je u školi - pisali su mediji.

Kostić je zbog ubistva Ružice Antonijević bio osuđen na 13 godina zatvora. Nakon što je odslužio 11 godina, dobio je slobodan vikend, a onda je u svom selu nožem izbo komšinicu i njeu ćerku i zapalio im imanje. Starija povređena žena kasnije je preminula od posledica povreda koje je zadobila.

ovde se dogodio napad u pančevu
ovde se dogodio napad u pančevufoto: Kurir.rs

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track