UBIO JELENU NA BICIKLI, SLAVICI SLOMIO RUKU: Vozač BMW bio toliko pijan da nije bio u stanju da iznese odbranu!
Foto: Printscreen/Instagram

novi detalji nesreće

UBIO JELENU NA BICIKLI, SLAVICI SLOMIO RUKU: Vozač BMW bio toliko pijan da nije bio u stanju da iznese odbranu!

Crna Hronika -

Istražitelji su otrkili idenitite poginule, ali i povređene žene, koje je juče oko 18 sati u Obrenovcu BMW-om pokosio Miloš K. (31) iz Beograda.

Kako Kurir saznaje, poginula je Jelena J. (59) iz Obrenovca, koja je u trenutku nesreće vozila bicikl, dok je teške telesne povrede zadobila njena sugrađanka i vršnjakinja Slavica R. (59).

Saobraćajka se, podsetimo, dogodila juče u Ulici đačkog bataljona u Obrenovcu, kada je vozač BMW-a izgubio kontrolu nad vozilom, udario u hidrant, a potom naleteo na dva žene koje su bile na trotoaru. Nakon udesa, vozaču je izmereno čak 2,78 promila alkohola u krvi!

snimak bmw pre nego što je pokosio dve žene
snimak bmw pre nego što je pokosio dve ženefoto: Printscreen/Instagram

- S obzirom na to da se nesreća desila kod vrtića, u toj ulici ima ležećih policajaca. Pretpostavlja se da je vozač ukočio kada je naišao na ležećeg i da je tada izgubio kontrolu, te da se vozilo zanelo i počelo da kirvuda. Pijani vozač prvo je udario u hidrant, a potom u Jelenu J. koja je bila na bicikli, dok je ispred nje bila povređena žena Slavica R. Ona je išla pešaka - kaže naš sagovornik i nastavlja:

- Jelena je podlega povredama u Urgentnom centru u Beogradu, dok je Slavica prilikom nesreće zadobila prelom leve podlaktice. Ona se nalazi na bolničkom lečenju. Navodno je u pitanju težak prelom, pa je pitanje da li će nesrećnoj ženi uspeti da spasu ruku ili će morati da je amputiraju.

Vozač BMW posle nesreće, kako su ispričali očevici, nije znao za sebe.

- Toliko je bio pijan, da nije znao ni gde se nalazi, ni šta se desilo. Bio je potpuno dezorijentisan. Utvrđeno je da je bio u stanju potpune alkoholisanosti, tako da praktično nije mogao da vlada sobom. Takođe, on je juče saslušan u policiji, gde nije uspeo da iznese odbranu i pričao je nepovezano upravo zbog velikog pijanstva. Slučaj ove saobraćajne nesreće danas je preuzelo Više javno tužilaštvo u Beogradu - objašnjava naš izvor i dodaje da je Milošu K. određen pritvor do 48 sati.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track