00:51

Jezivi detalji masakra u Čačku gde je mladić (21) zaklao oca, majku i dedu!

nakon zločina pobegao

PRE MESEC DANA IZAŠAO SA PSIHIJATRIJE, IMAO PROBLEME SA DROGOM: Ilija zaklao majku, oca i dedu

Crna Hronika -

Mladić Ilija G. (21), osumnjičen da je u čačanskom naselju Atenica ubio svog oca, majku i dedu, uhapšen je u naselju Obrež, nedaleko od mesta zločina.

Ilija je nakon zločina pobegao, ali ga je policija locirala oko 9 časova jutros nedaleko od mesta zločina, a tela članova svoje porodice, koji su ubijeni oko 23 časa, pronašao je brat osumnjičenog kada se vratio iz noćnog provoda kući.

Čačak, trostruko ubistvo, selo Atenica, zločin, Ilija Glišović
foto: Privatna Arhiva

Ilija je poznat kao vrlo problematičan momak, ali niko nije očekivao da može da se desi ovakva tragedija - kaže komšinica, piše Telegraf.

Osumnjičeni je inače trenirao fudbal i potiče iz izuzetne porodice, pričaju meštani za Kurir.

00:24

Uhapšen osumnjičeni za trostruko ubistvo u Čačku

Radenko Gagić, rođak ubijenih šokiran je događajem i izjavio je da niko nije mogao ni da nasluti ovakav zločin.

- Tačno je da se Ilija bavio fubdalom, ja sam godinama radio kao rukometni trener. Šokirani smo ovim što se noćas dogodilo. Porodica nam je zavijena u crno, ugašeno nam je prezime. Niko ovo nije slutio - izjavio je Radenko.

Brat pokojnog dede Sretena, Isidor Živković, koji inače živi u istoj ulici, oko 200 metara od mesta zločina ispričao je za Kurir da se u poslednje vreme nije često viđao sa nastradalom porodicom.

Čačak, trostruko ubistvo, selo Atenica, zločin, Radenko, Isidor
foto: Kurir/D.Č.

- Bila je ova korona, poslednjih godinu dana se nismo previše posećivali. Živeli su normalno, skladno, ko je mogao naslutiti ovakvu nesrecu - kaze Isidor.

Komšije kažu da je zbog sukoba u porodici policija često intervenisala i da im je Ilija pre mesec dana pretio nožem.

- Roditelji su ga prijavljivali, jer je pravio probleme. Policija je cesto dolazila. Pre mesec dana je izasao sa psihijatrije, gde je proveo oko mesec dana. I tada ih je napao nožem - priča komšinica. Ona smatra da je država odgovorna, jer su ga roditelji prijavljivali ali da on nije stavljen pod stalni nadzor.

(Kurir.rs/D.Č.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja