00:51

Jezivi detalji masakra u Čačku gde je mladić (21) zaklao oca, majku i dedu!

atenica

ZAVIJENI SMO U CRNO, UGAŠENO NAM JE PREZIME: Rođak ubijene porodice u Čačku šokiran tragedijom NIKO NIJE SLUTIO OVAKAV ZLOČIN

Crna Hronika -

Jutros su u čačanskom naselju Atenica pronađena tri beživotna tela, a za smrt oca, majke i dede osumnjičen je Ilija G. (21). Mladić je uhapšen u blizini mesta na kom se desio zločin, a policija još ne dozvoljava pristup delu ulice gde se dogodio zločin.

Ilijin brat, Nikola koji živi i radi u Kragujevcu članove svoje porodice našao je mrtve oko 2 sata iza ponoci. Sigurnosne kamere su zabeležile da je Ilija iz kuce nakon masakra pobegao bosonog.

Čačak, trostruko ubistvo, selo Atenica, zločin, Ilija Glišović
foto: Privatna Arhiva

Meštani naselja Atenica šokirani su ovim zločinom, navode da niko nije očekivao da može da se dogodi takva tragedija.

Radenko Gagić, bliski rođak ubijenih rekao je za Kurir da šokiran ovim događajem i da niko nije mogao ni da nasluti ovakav zločin.

00:15

Nezapamćen zločin kod Čačka: Mladić (20) nožem ubio majku, oca i dedu! Ubica u bekstvu

- Ilija se bavio fubdalom, ja sam godinama radio kao rukometni trener. Šokirani smo ovim što se noćas dogodilo. Porodica nam je zavijena u crno, ugašeno nam je prezime. Niko ovo nije slutio - izjavio je Radenko.

Čačak, trostruko ubistvo, selo Atenica, zločin, Radenko, Isidor
foto: Kurir/D.Č.

Brat pokojnog dede Sretena, Isidor Živković, koji inače živi u istoj ulici, oko 200 metara od mesta zločina ispričao je da se u poslednje vreme nije često viđao sa nastradalom porodicom.

- Bila je ova korona, poslednjih godinu dana se nismo previše posećivali. Živeli su normalno, skladno, ko je mogao naslutiti ovakvu nesrecu - kaze Isidor.

Čačak, trostruko ubistvo, selo Atenica, zločin
foto: Kurir/D.Č.

U obližnjoj kafani kažu da je Ilija svakodnevno kupovao hranu kod njih i da je dilazio sa devojkom.

- Šta da vam kažem, niko ovo nije ocekivao. Zaprepasceni smo. Znali smo da ima problem sa drogom, ali nikada nije pravio probleme - kažu komšije iz obližnje kafane i dodaju da rodjeni brat nije živeo sa njima, već u Kragujevcu gde radi u jednoj štampariji.

Komsije kažu da je zbog sukoba u porodici policija često intervenisala i da im je Ilija pre mesec dana pretio nožem.

- Roditelji su ga prijavljivali, jer je pravio probleme. Policija je cesto dolazila. Pre mesec dana je izasao sa psihijatrije, gde je proveo oko mesec dana. I tada ih je napao nožem - priča komšinica. Ona smatra da je država odgovorna, jer su ga roditelji prijavljivali ali da on nije stavljen pod stalni nadzor.

Komsinica kaže da su pre desetak dana svi iz komsiluka bili na jednom rodjendanu, a sa njima i Ilijina porodica.

- Ilija se tada pristojno ponasao i sedeo sa nama za stolom. Znali smo da ima problem. Tada je bio fin - kaže ona.

(Kurir.rs/D.Č.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track