SIN PRETRAŽUJE REKU U POTRAZI ZA OCEM KOJI JE NESTAO PRE ŠEST DANA: Od Ljubinka (68) iz Srijeteža kod Prijepolja ni traga ni glasa
Foto: Privatna Arhiva

NESTAO

SIN PRETRAŽUJE REKU U POTRAZI ZA OCEM KOJI JE NESTAO PRE ŠEST DANA: Od Ljubinka (68) iz Srijeteža kod Prijepolja ni traga ni glasa

Crna Hronika -

Ljubinko Janković (68) iz naselja Srijeteži u Prijepolju nestao je 3. aprila i od tada se za njim intenzivno traga. Od njega, međutim, već šest dana nema ni traga ni glasa, a s obzirom da je poslednji put viđen pored reke Lim potraga za njim je usmerena u tom pravcu.

- Javio nam se čovek koji je oca video da je prošao pored njegove štale i da se spustio do reke, zatim je na obali pronađen njegov štap. Ja sa prijateljima na čamcu svaki dan od kako je nestao pretražujem reku ne bismo li uočili neki trag - kaže za RINU Miroslav, sin nestalog Ljubinka Jankovića.

nestao, Ljubinko Janković
foto: Privatna Arhiva

On dodaje da će se početkom sledeće sedmice u pretragu terena uključiti i pripadnici nadležnih organa. Pretražiće se reka Lim, jer je tu uočen poslednji put.

- Rekli su nam da ukoliko je došlo do utapanja, reka će izbaciti telo za nekoliko dana. Intenzivna potraga će krenuti od ponedeljka, ja ću do tad i dalje na čamcu samostalno pretraživati teren - kaže Miroslav.

Sumnja se da je Ljubinko Janković nestao u reci Lim
Sumnja se da je Ljubinko Janković nestao u reci Limfoto: RINA

U trenutku nestanka Ljubinko je na sebi imao maskirnu uniformu. Porodica apeluje na sve ukoliko uoče neki trag koji može biti vezan za slučaj Ljubinkovog nestanka da odmah jave najbližoj stanici policije ili porodici na broj telefona 063/722-4959.

(Kurir.rs/ RINA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track