00:49

Ljajić povređen u teškoj nesreći jutros kod Ražnja: UviđaJ je još uvek u toku

uviđaj u toku

ZNA SE KO JE BIO S RASIMOM U KOLIMA: Auto sleteo s puta pa se prevrnuo, za volanom poginuo direktor (45) javnog preduzeća

Crna Hronika -

BEOGRAD/NIŠ - U saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na auto-putu Beograd - Niš poginuo je direktor javnog preduzeća Emisiona tehnika Branko Gogić, koji je bio za volanom automobila škoda superb.

01:32

RADI SE O OZBILJNIM TELESNIM POVREDAMA: Profesor dr Zoran Perišić, direktor KC Niš otkrio kakvo je stanje Rasima Ljajića

Kako je saopštio MUP, nesreća se dogodila na auto-putu Beograd – Niš, kod Ražnja, jutros oko 9 časova, kada je "škoda superb", u kojoj se nalazio predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić, iz zasad neutvrđenih razloga, sletela s puta i prevrnula se.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi vozač „škode superb“ je, od zadobijenih povreda, preminuo na licu mesta. Rasim Ljajić, koji se nalazio u vozilu, prevezen je u Klinički centar u Nišu. Uviđaj je u toku.

Ljajić i Gogić bili su prvi saradnici i često su putovali zajedno.

Rođen je 15. aprila 1977. u Smederevu. U Beogradu je diplomirao ekonomiju a zatim završio i master studije na smeru “Ekonomska diplomatija”. Radio je u Ministarstvu spoljnih poslova, konzulatima i ambasadama Republike Srbije u Rijeci, Zagrebu i Beču, zatim u Diplomatskom protokolu i na mnogobrojnim projektima širom Srbije. Član je SDP-a od njenog osnivanja, 2009. godine. Narodni poslanik u sazivu od 2012. do 2014. godine. Godinu dana je radio kao koordinator SDP Srbije nakon čega je izabran na mesto predsednika Izvršnog odbora. Bio je oženjen i otac.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track