VOZAČ CISTERNE PROBIO BANKINU I PREPREČIO SE NA PUTU: Udes u kanjonu reke Skrapež kod Kosjerića, masne fleke na kolovozu (FOTO)
Foto: RINA

nesreća u kanjonu

VOZAČ CISTERNE PROBIO BANKINU I PREPREČIO SE NA PUTU: Udes u kanjonu reke Skrapež kod Kosjerića, masne fleke na kolovozu (FOTO)

Crna Hronika -

KOSJERIĆ - Na magistralnom putu od Požege ka Kosjeriću u blizini sela Tubići došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovalo jedno teretno vozilo.

"Vozač cisterne izgubio je kontrolu na kolovozu, probio je bankinu i poprečio se na putu. Sva sreća što u tom trenutku nije naišlo vozilo iz suprotnog smera, pa je izbegnuta tragedija", kaže za RINU jedan od očevidaca.

Ova deonica uz kanjon reke Skrapež važi za jednu od rizičnijih jer ima mnogo krivina, a usled neprilagođene brzine nije retkost da dođe do nezgoda u saobraćaju.

cisterna, Kosjerić, Skrapež, preprečila se, udes, nesreća, saobraćajna nesreća
foto: RINA

"Do skoro je tu postojala deponija, zbog koje je kolovoz često bio prekriven masnim mrljama i to je izazivalo brojne udese, samo bi vozače "ponelo" da izgube kontrolu za volanom. Određene masne mrlje mogle su se i jutros videti na ovom putu", kaže očevidac.

U ovoj nezgodi nije bilo nastradalih lica, a saobrćaj je jedno vreme bio obustavljen.

Kurir.rs/RINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track