POKAZAO OŽILJAK NA GRUDIMA: Zvezdu Granda pre 4 meseca uboli u srce! Uspešno se oporavio i poručio: Uz Božju pomoć idem do cilja!
Foto: Printscreen/Instagram

ubadanje nožem u novom sadu

POKAZAO OŽILJAK NA GRUDIMA: Zvezdu Granda pre 4 meseca uboli u srce! Uspešno se oporavio i poručio: Uz Božju pomoć idem do cilja!

Crna Hronika -

Pevač Strahinja Mrđan (27) iz Veternika koji je u decembru nožem uboden u srce u masovnoj tuči, ako je sudeći po društvenim mrežama oporavio se i svojim pratiocima pokazao svoj ožiljak nakon uboda.

Strahinja, koji je učestvovao u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", redovno na društvenoj mreži Instagram obaveštava svoje pratioce o svom zdarvstvenom stanju, a nedavno je okačio fotografiju na kojoj mu se vidi ožiljak na grudima.

Strahinja Mrđan
foto: Društvene mreže

- Uz božju pomoć idem do cilja - napisao je pevač uz objavljenu fotografiju. Njegovi pratioci ispod ove slike ostavili su brojne komentare podrške.

- Svaka čast sokole! - pisalo je u jednom od komentara, dok je u drugom korisnik naveo: "Tako je Strale". I pevačeva sestra napisla mu je da ga voli.

Podsetimo, pevač iz Veternika teško je povređen u noći između 4. i 5. decembra u masovnoj tuči, koja je izbila u restoranu u Sutjeskoj ulici u Novom Sadu. U tuči su korišćeni i noževi, a Mrđan je zadobio ranu pored srca, zbog čega je bio u vrlo teškom stanju i lekari su mu se borili za život. Pevač kobne večeri nije nastupao u restoranu, već je bio kao gost. MUP Srbije tada se oglasio saopštenjem da su uhapšeni neki učesnici tuče u Novom Sadu.

nakon oporavka objavio sliku iz bolničke posetlje
nakon oporavka objavio sliku iz bolničke posetljefoto: Printscreen

- Uhapšeni su Ognjen S. (25), Nikola R. (22) i Damjan P. (24) zbog sumnje da su učinili krivična dela nasilničko ponašanje i napad na službeno lice u vršenju dužnosti. Sumnja se da su Ognjen S. i Nikola R. ispred jednog ugostiteljskog objekta tukli rukama i nogama Novosađanina (26). Takođe, sumnja se da su Ognjen S. i Damjan P. u KC Vojvodine tukli još jednog mladića i da su napali policajce - saopšteno je tad iz policije.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:17

Detalji krvavog pira u Zemunu: Nakon niza svađa usmrtio nožem kolegu (32)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track