RADIO SAM TO ČAK 20 PUTA: Ljubomir sa Vračara koji je pucao iz puške na 14. beogradsku gimnaziju ŠOKIRAO IZJAVOM
Foto: David Hare / Alamy / Alamy / Profimedia

STRAŠNO

RADIO SAM TO ČAK 20 PUTA: Ljubomir sa Vračara koji je pucao iz puške na 14. beogradsku gimnaziju ŠOKIRAO IZJAVOM

Crna Hronika -

Ljubomir M. (67) iz Beograda uhapšen je juče zbog sumnje da je pucao iz vazdušne puške u pravcu Četrnaeste beogradske gimnazije, pred tužiocem i policijom izjavio je "da je to radio čak 20 puta jer je želeo da se uveri kakav optički nišan ima oružje i da je ciljao obližnje drvo".

Privedeni muškarac u nekoliko navrata se pravdao da nije želeo "nikoga da povredi" .

- Beogradska policija poslednjih dana imala je nekoliko prijava od građana da su im oštećeni prozori. Inspektori su u stanovima ljudi koji su ih pozvali našli plastične dijabole. Privedeni muškarac rekao je da je pre nekoliko dana kupio vazdušnu pušku. Da je imao želju da vidi koliko je precizna i da je zbog toga izabrao metu koja je bila nedaleko od škole. U pitanju je bilo drvo. Ljubomir je priznao da je ispalio oko 20 metaka, ali da nije imao želju da ikoga povedi, čak je dodao da misli da ona i "ne može da razbije prozor, a kamoli nekoga povredi"- dodaje izvor.

Ljubomir je, kako je iz MUP-a saopšteno, iz svog stana iz puške po imenu "stozer", jednom pogodio fasadu škole, a drugi put je kuglica kalibra 5,5 mm pogodila biblioteku.

(Kurir.rs/Pink)

Bonus video:

01:40

UPOTREBA ORUŽJA NA SVADBI MOŽE SKUPO DA VAS KOŠTA: Sledi i do 12 godina ZATVORA ako vas uhvate!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track