PODVODILA ĆERKU (14) PORODIČNOM PRIJATELJU: Podignuta optužnica protiv MAJKE IZ PAKLA, preti joj robija! Od februara iza rešetaka!
Foto: Shutterstock

Osnovno tužilaštvo u Smederevu

PODVODILA ĆERKU (14) PORODIČNOM PRIJATELJU: Podignuta optužnica protiv MAJKE IZ PAKLA, preti joj robija! Od februara iza rešetaka!

Crna Hronika -

Osnovno tužilaštvo u Smederevu podiglo je optužnicu protiv majke iz jednog sela kod Kovina koja se tereti da je podvodila svoju maloletnu ćerku (14).

Majka je uhapšena krajem februara, kada su lisice na ruke stavljene njoj, ali i muškarcu (60) i mladiću (18), koji se terete da su imali seksualne odnose sa devojčicom. Protiv dvojice osumnjičenih istraga se vodi pred Višim tužilaštvom u Smederevu.

- Osumnjičena majka tereti se za posredovanje u vršenju prostitucije, kao i za zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, jer kao roditelj nije vodila računa, izlagala ju je radnjama koje su štetne za njen razvoj - rečeno nam je u Osnovnom javnom tužilaštvu:

- Zaprećena kazna za posredovanje u prostituciji je od jedne do 10 godina, kao i novčana kazna. Tužilaštvo je tražilo da se ona osudi na tri godine zatvora i 500.000 dinara novčane kazne.

Podsetimo, majka devojčice sumnjiči se da je slala poruke osumnjičenom (60) i praktično mu nudila svoju maloletnu ćerku. Devojčicu bi, potom, slala kod njega kući, gde je ona imala seksualne odnose za novac sa čovekom koji je inače bio porodični prijatelj.

- Muškarac je, navodno, snimao seksualne odnose koje je imao sa devojčicom i slao ih, a ove snimke su videli i neki od članova porodice oštećene devojčice - naveo je izvor.

Kako smo ranije pisali, osumnjičena majka branila se ćutanjem.

- Ćerka, koja se nalazi u hraniteljskoj porodici, i dalje tvrdi da ju je majka podvodila meštanima sela, ali drugi članovi porodice menjaju iskaze. Iako su u prvom momentu podržali priču devojčice, oni su kasnije počeli da štite majku i pričaju da ništa nisu znali, kao i da je devojčica uzimala telefon svoje mame i sama slala poruke osumnjičenima - rekao je izvor.

Kurir.rs/ J.I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track