ŽIVOT MOG SINA KOŠTA DVE I PO GODINE Apelacioni sud povećao kaznu pevačici, majka poginulog mladića: Nisam srećna, ali mi je lakše
Foto: Privatna Arhiva

apelacioni sud u beogradu

ŽIVOT MOG SINA KOŠTA DVE I PO GODINE Apelacioni sud povećao kaznu pevačici, majka poginulog mladića: Nisam srećna, ali mi je lakše

Crna Hronika -

Apelacioni sud u Beogradu doneo je konačnu odluku da se pevačica Jelena Andonović osudi na dve ipo godine zatvora zbog izazivanja saobraćajne nesreće u kojoj je 2013. godine nastradao Mišel Perišić (29), saznaje Kurir.

Mišel Perišić, podsetimo, poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći 8. septembra 2013. godine u Beogradu. Mišel je bio na mestu suvozača, dok je njegova devojka, pevačica Jelena Andonović bila vozač "reno klija" u kome je stradao. Majka poginulog mladića, Jasmina Obradović Perišić nedavno je dala ispovest za Kurir u kojoj je između ostalog navela da je pevačica u novembru prošle godine osuđena na dve godine zatvora, a Apelacioni sud joj je sada povećao kaznu.

Fotografije automobila nakon saobraćajne nesreće.

1 / 2 Foto: Privatna Arhiva

- Ona je u novembru prošle godine osuđena na dve godine zatvora, ali se žalila Apelacionom sudu - rekla je tada očajna majka nastradalog.

Naš sagovornik otkriva da je Apelacioni sud sada povećao kaznu na koju su se pevačica i njen branilac žalili.

- Kazna je sa dve godine zatvora, povećana na dve ipo godine. I ovo se smatra konačnom odlukom - zaključuje sagovornik i dodaje da će pevačica tek dobiti poziv kada će izdržavati svoju kaznu.

Nakon ove odluke Apelacionog suda majka Mišela Perišića rekla je za Kurir da je napokon dočekala krajni ishod.

pevačica
pevačica foto: Društvene mreže

- Posle skoro deset godina konačno je Apelacioni sud doneo i konačnu odluku. Kriva je i kažnjava se na dve i po godine. Toliko košta jedan ljudski život. Naravno da to nije dovoljno, ali će bar sad morati da razmišlja o tome šta je uradila, a ne da šeta po gradu i živi kao da se ništa nije desilo. Nisam ni srećna, ni zadovoljna samo će mi biti lakše da je više ne gledam - rekla je Jasmina Obradović Perišić.

Podsetimo, ona je u ranijoj ispovesti za naš list opisala kako je saznala za stravičnu nesreću u kojoj je ostala bez sina jedinca.

- Sin jedinac poginuo mi je na rođendan u saobraćajnoj nesreći! Tog dana je trebalo da idemo na večeru da proslavimo moj rođendan, a ja sam ostala u trenutku bez njega - rekla je tada ona i dodala i objasnila šta se dogodilo kobne večeri.

mišel perišić
mišel perišićfoto: Privatna Arhiva

- Mišel i Jelena su se viđali nekoliko nedelja. Tu noć su bili sa društvom i otišli su da jedu oko 5 satu ujutru, a oko 6 sati je poginuo... Auto je bio smrskan, neprepoznatljiv. Šta mu je to veče bilo da sedne sa Jelenom, koja je bila pijana kako je kasnije i ustanovljeno, zaista ne znam. Nije bio ni vezan. Udarila je prvo u mali stubić, a zatim se zakucala u banderu. Navodno je vozila 56 kilometara na čas, što sigurno nije tačno. Auto je bio potpuno uništen.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja