EPILOG KAFANSKE TUČE U VELIKOM GRADIŠTU: Nasilnici ekspresno osuđeni, bivšem poštaru polomljena LOBANJA! Na sudu SVE PRIZNALI
Foto: Shutterstock

presuda

EPILOG KAFANSKE TUČE U VELIKOM GRADIŠTU: Nasilnici ekspresno osuđeni, bivšem poštaru polomljena LOBANJA! Na sudu SVE PRIZNALI

Crna Hronika -

Mladići S.V. (34), L.R. (30) i D.R. (28), osumnjičeni da su pretukli N.N.(36) i njegovog zeta B.G. (39), juče su posle saslušanja pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Velikom Gradištu priznali delo i sklopili sporazum koji je sud prihvatio.

Podsetimo, tuča u jednom kafiću dogodila se 17. aprila, a njoj je prethodio incident koji se dogodio veče pre toga u drugom lokalu. Kada su N.N. i B.G. došli na razgovor sa trojicom osuđenih, oni su ih zaskočili i počeli da ih tuku. Napadači su uhapšeni i sumnjičili su se za nasilničko ponašanje i nanošenje teških telesnih povreda, pošto je B.G. polomljena slepoočnica.

- D.R. je na saslušanju priznao da je više puta pesnicom udario po glavi i telu B.G. na spratu kafića i naneo mu teške povrede. Sa njim je zaključen sporazum o priznanju krivičnog dela i on je osuđen na šest meseci kućnog zatvora, kao i dve godine zabrane prilaska i komunikacije sa B.G. - rečeno nam je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikom Gradištu:

- L.R. i S.V. nisu učestvovali u nanošenju teških telesnih povreda, pa oni samo odgovaraju za nasilničko ponašanje, odnosno, terete se da su teže remetili javni red i mir i tokom verbalne rasprave naneli više udaraca otvorenom šakom oštećenom N.N. i naneli mu podliv crvene boje ispod levog obraza. Oni su takođe priznali delo i osuđeni su na po pet meseci zatvora uslovno na dve godine, kao i na po dve godine zabrane prilaska i komunikacije sa N.N. - navode u tužilaštvu.

Kako je objašnjeno, mladići ranije nisu osuđivani.

- N.N. i B.G.,koji je nekada radio kao poštar, sukobili su se veče pre toga sa ocem D.R. i L.R., a umesto da se sukob smiri, on je njihovim dolaskom u kafić eskalirao - rekao je izvor Kurira.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track