NISMO SMELE DA SIĐEMO I VIDIMO ŠTA SE DEŠAVA: Komšinica otkrila šta se sinoć čulo iz stana u kojem živi Darko Kostić
Foto: E-Stock/ Časlav Vukojičić

NISMO SMELE DA SIĐEMO I VIDIMO ŠTA SE DEŠAVA: Komšinica otkrila šta se sinoć čulo iz stana u kojem živi Darko Kostić

Crna Hronika -

Modnom kreatoru Darku Kostiću određeno je zadržavanje od 48 sati zbog zatvaranja mladića u špajz i jezivih pretnji, a njegove komšije ispričale su šta se sinoć dešavalo u stanu u kojem Kostić živi.

00:32

Uhapšen modni kreator Darko Kostić

- Sinoć je isto bilo, buka i galama, a onda smo čuli neko lupanje i viku. Nismo smele da silazimo dole da vidimo šta se dešava - rekla je komšinica.

Kurir je bio u zgradi u kojoj živi poznati modni kreator, a njegov stanodavac je takođe ispričao da ima problema sa Kostićem.

- Pokušavam da prodam stan i zamolio sam ga da se iseli. Svaki put kad ga pozovem kaže još koji dan samo i tako je već četiri meseca. Ostao nam je dužan neke pare za kiriju, mnogo laže. Ja sam mu rekao par puta, ako nemaš para nemoj da me lažeš reci mi lepo - ispričao je vlasnik stana i dodao:

- Komšije se žale na buku stalno. Sinoć su me obavestili isto. A onda me je jedan komšija pozvao i rekao da mi je provaljen stan. Nisam mogao da verujem da se će se ovakva stvar dogoditi.

Podsetimo, sve se izdešavalo u gluvo doba, noćas oko 2.40, kada je beogradska policija dobila neobičan poziv. Na 192 taj poziv uputio je muškarac koji se beogradskoj policiji predstavio kao N.N. rekavši da je na svoj mobilni dobio poruku od prijatelјa Š. H. (20) koji mu je napisao da ga je poznati modni kreator Darko Kostić (42), zatvorio u špajz i zapretio da će ga “ubiti”?!

Sve se to dogodilo, kako tvrdi čovek koji je primio SMS i slučaj prijavio policiji, noćas na opštini Stari grad u samom centru Beograda, u Dobračinoj ulici.

KAKO SAM SE SPASAO IZ KOSTIĆEVOG ŠPAJZA Policija u 2.40 dobila čudan poziv, vezani mladić sve ispričao DETALJI HAPŠENJA KREATORA

Nedugo potom usledila je još čudnija situacija koja se desila policijskoj patroli na uglu ulica Laze Pačua i Vasine a kojoj je prišao upravo mladi Š.H. (20), čije je umetničko ime E. E., i rekao policajcima da se nalazio u stanu modnog kreatora.

Darko Kostić, Dobričina
foto: Kurir

On je policiji ispričao i kako je odatle uspeo da pobegne, ali i kako je došao u tu situaciju. On je rekao da je nakon kraće zabave u stanu kreator "postao agresivan i potom ga ubacio u špajz, te da je hteo i da ga ubije". Mladić je ispričao i da je Kostića upoznao preko aplikacije za LGBT “Grindr”, a zatim došao kod njega u stan.

On je policiji navodno rekao i da mu je kreator dao da konzumira nekakvu supstancu bele boje, najverovatnije opojna sredstva-drogu, nakon čega mu je kanapom vezao ruke, stavio duksericu preko glave i zatvorio u špajz.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track