OSTAO NAM JE DUŽAN NEKE PARE, MNOGO LAŽE Oglasio se stanodavac Darka Kostića: Zamolio sam ga da se iseli! Evo šta još kažu komšije
Foto: Sonja Spasić, Kurir

OSTAO NAM JE DUŽAN NEKE PARE, MNOGO LAŽE Oglasio se stanodavac Darka Kostića: Zamolio sam ga da se iseli! Evo šta još kažu komšije

Crna Hronika -

Beogradska policija privela je noćas u stanicu poznatog kreatora Darka Kostića koji je osumnjičen da je izvršio krivična dela ugrožavanje sigurnosti i protivpravno lišenje slobode, a Kostićeve komšije navode da se iz stana u kojem živi redovno čuje buka.

Kurir je bio u zgradi u kojoj živi poznati modni kreator Kostić i iz razgovora sa komšijama saznali smo da se iz njegovog stana često dopire galama.

- Sinoć je isto bilo, buka i galama, a onda smo čuli neko lupanje i viku. Nismo smele da silazimo dole da vidimo šta se dešava - rekla je komšinica.

00:32

Uhapšen modni kreator Darko Kostić

Vlasnik stana kaže za Kurir da dugo ima problema sa Darkom.

- Pokušavam da prodam stan i zamolio sam ga da se iseli. Svaki put kad ga pozovem kaže još koji dan samo i tako je već četiri meseca. Ostao nam je dužan neke pare za kiriju, mnogo laže. Ja sam mu rekao par puta, ako nemaš para nemoj da me lažeš reci mi lepo - ispričao je vlasnik stana i dodao:

- Komšije se žale na buku stalno. Sinoć su me obavestili isto. A onda me je jedan komšija pozvao i rekao da mi je provaljen stan. Nisam mogao da verujem da se će se ovakva stvar dogoditi.

U međuvremenu stigla je i Kostićeva majka koja nije želela da komentariše ceo događaj, već je samo došla po stvari.

(Kurir.rs/J.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track