DARKO KOSTIĆ VEZAN LISICAMA: Pogledajte kako inspektori vode uhapšenog kreatora na pretres stana!
Foto: E-Stock/ Časlav Vukojičić

zatvorio mladića u špajz

DARKO KOSTIĆ VEZAN LISICAMA: Pogledajte kako inspektori vode uhapšenog kreatora na pretres stana!

Crna Hronika -

Modni kreator Darko Kostić, osumnjičen da je u svom stanu zarobio mladića, danas je u pratnji inspektora dveden u stan u centru Beograda, u kom je jutros uhapšen. To je učinjeno kako bi prisustvovao pretresu stana, u kom se navodno dogodio napad. Sve vreme Kostić je ima lisice na rukama.

Darko Kostić, Hapšenje
foto: E-Stock/ Časlav Vukojičić

Podsetimo, Darko Ksotić uhapšen je u ranim jutarnjim satima, zbog sumnje da je mladića Š. H. (20) zatvorio u svoju ostavu, vezao ga, stavio mu duksericu na glavu i pretio mu da će ga ubiti.

00:32

Uhapšen modni kreator Darko Kostić

Kostić je negde oko 13:30 sati stigao u u zgradu u kojoj živi kao podstanar, a pretres njegovog stana završen je sat vremena kasnije, pa je on potom vraćen u policijsku stanicu Stari Grad.

Zgrada u kojoj stanuje Kostić
Zgrada u kojoj stanuje Kostićfoto: Ana Paunković

Uhapšeni modni kreator izgledao je ispijeno i bledo, na sebi nije imao jaknu, već su ga policajci vodili samo u dukserici, a vlasnik stana je rekao za Kurir da on već duže vreme ima problema sa Kostićem.

- Pokušavam da prodam stan i zamolio sam ga da se iseli. Svaki put kad ga pozovem kaže još koji dan samo i tako je već četiri meseca. Ostao nam je dužan neke pare za kiriju, mnogo laže. Ja sam mu rekao par puta, ako nemaš para nemoj da me lažeš reci mi lepo - ispričao je vlasnik stana i dodao:

- Komšije se žale na buku stalno. Sinoć su me obavestili isto. A onda me je jedan komšija pozvao i rekao da mi je provaljen stan. Nisam mogao da verujem da se ce se ovakva stvar dogoditi.

Darko Kostić, Hapšenje
foto: E-Stock/ Časlav Vukojičić

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja