MILOŠ JE PREMINUO I PRONAĐEN JE DANAS: Majka i sestra nestalog mladića iz Trstenika potvrdile TUŽNU VEST
Foto: Printscreen/Facebook

tragedija

MILOŠ JE PREMINUO I PRONAĐEN JE DANAS: Majka i sestra nestalog mladića iz Trstenika potvrdile TUŽNU VEST

Crna Hronika -

Snežana Mladenović, majka nestalog Miloša (30) iz Trstenika, čije telo je danas pronađeno, javno se zahvalila svima koji su danima pomagali u potrazi za mladićem.

- Htela bih ovim putem da se zahvalim svim prijateljima i dobrim ljudima, policiji, Žandarmeriji, službi za spasavanje nestalih lica, lovcima i svima onima koji su nam danima pomagali u potrazi za Milošem. Miloš je preminuo i pronađen je danas - napisala je Snežana na društvenim mrežama.

Oglasila se i sestra preminulog mladića Isidora Mitić koja je potvrdila tužne vesti.

- Htela bih ovim putem da se zahvalim svim prijateljima i dobrim ljudima koji su nam danima pomagali u potrazi za Milošem. Miloš je preminuo i pronađen je danas - napisala je Isidora.

Miloš Mladenović
foto: Printscreen Facebook

Miloš Mladenović iz Trstenika, podsetimo, nestao je u četvrtak oko 15 sati, a njegovo telo pronađeno je danas popodne u potoku u Čairskoj šumi. Za sada nije poznat uzrok smrti.

U protekla tri dana veliki broj ljudi iz Trstenika i okoline, volonteri, lovci, planinari, Žandarmerija i policija pretraživali su Čairsku šumu koja se prostire na 15.000 hektara kako bi pronašli Miloša.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:11

Pronađen leš u Nišavi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track