OPLJAČKAN MANASTIR TUMANE: Provalili u pomoćnu prostoriju i ukrali alat vredan pola miliona UHAPŠEN MUŠKARAC IZ BEOGRADA (44)
Foto: Milana Petković

krađa

OPLJAČKAN MANASTIR TUMANE: Provalili u pomoćnu prostoriju i ukrali alat vredan pola miliona UHAPŠEN MUŠKARAC IZ BEOGRADA (44)

Crna Hronika -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Golupcu, operativnim radom, rasvetlili su tešku krađu i uhapsili P. J. (44) iz okoline Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ovo krivično delo.

Sumnja se da je on 27. marta ove godine, sa još jednim muškarcem za kojim policija intenzivno traga, provalio u pomoćni objekat u kompleksu manastira Tumane i ukrao veću količinu alata čija se vrednost procenjuje na oko 550.000 dinara

Jedan od dvojice osumnjičenih muškaraca navodno je bio zaposlen u manastiru, a pre krađe je dao otkaz.

On je proučio gde stoje materijali i alat, pa je sa drugim osumnjičenim došao kombijem do te prostorije koju su obili i izneli stvari.

Pretresom stana P. J. policija je pronašla deo ukradenog alata, koji će biti vraćen vlasnicima dve privatne radnje iz Beograda, angažovane kao izvođači radova na izgradnji konaka u ovom manastiru.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikom Gradištu.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track