PRODUŽEN PRITVOR: Leskovčanin koji je u novembru izbo radnika obezbeđenja i oteo mu vreću s novcem ostaje iza rešetaka!
Foto: S.S.

Novi Sad

PRODUŽEN PRITVOR: Leskovčanin koji je u novembru izbo radnika obezbeđenja i oteo mu vreću s novcem ostaje iza rešetaka!

Crna Hronika -

Leskovčaninu Davidu J. (20), koji je u novembur prošle godine nožem napao policajca i radnika obezbeđenja, produžen je pritvor, u kom se nalazi već pet meseci.

Novi Sad
foto: S.S.

Pritvor mu je produžen do 13. maja, navodi portal 021.

Podsetimo, on je 1. novembra na Bulevaru oslobođenja ispred banke napao radnika agencije za obezbeđivanje novca, nekoliko puta ga ubo nožen, oteo mu vreću sa novcem, ali je u tom momentu naišao policajac.

- Policajac V.M. (38) bio je u tom momentu van dužnosti, izvadio je značu i identifikovao se. Razbojniku to nije ništa značilo već ga je nekoliko putao posekao nožem. V. M. je uprkos tome uspeo da savlada mladića i da sačeka svoje kolege - ispričao je tada izvor Kurira.

Osumnjičeni David, par dana pre napada, pobegao je iz Vaspitno-popravnog doma u Kruševcu, pa je došao u Novi Sad da pljačka, a za njim je tada bila raspisana poternica i on je od ranije poznat policiji zbog posedovanja droga, teške krađe, razbojništva i nasilnočkog ponašanja.

Kako prenosi novosadski 021 prilikom privođenja David je teško povređen, jer je zadobio višestruke povrede po telu, a nakon zbrinjavanja prevezen je na Klinički centar Vojvodine.

(Kurir.rs - 021.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja