00:36

PRVE SLIKE S BANJICE, KURIR NA MESTU UBISTVA Nikom nije bio sumnjiv! Ubica s crnom kacigom imao dostavljačku torbu na leđima

sasuo hice u luku p.

PRVE SLIKE SA BANJICE, KURIR NA MESTU UBISTVA! U ubicu na motoru i sa crnom kacigom niko nije posumnjao, EVO ZAŠTO! (FOTO, VIDEO)

Crna Hronika -

BEOGRAD - Luka P, odranije poznat policiji, ubijen je jutros na Banjici u Beogradu.

1 / 8 Foto: Zorana Jevtić

Kako se nezvanično saznaje, na njega je pucao najverovatnije profesionalni ubica. Telo je odneto oko 14 časova a rodbina i prijatelji na licu mesta primaju saučešće od komšija i poznanika.

BRUTALNA LIKVIDACIJA JUTROS NA BANJICI Ubica na motoru sasuo hice u Luku P, evo sa čijim je ubistvom on dovođen u vezu

1 / 15 Foto: Kurir

Prema prvim i nezvaničnim informacijama koje je Kurir saznao na licu mesta, ubica na motoru imao je crnu kacigu i torbu poznate dostavljačke službe na leđima zbog čega je okolini verovatno bio neprimetan i niko u njega nijednog trenutka nije posumnjao.

Na svim putnim pravcima oko Banjice nalazi se veliki broj patrola i policija zaustavlja sva vozila.

Inače, na mestu ubistva nalazi se veliki broj prijatelja ubijenog, ali i policije sa obe strane ulice.

Policija saopštila identitet ubijenog

Više javno tužilaštvo u Beogradu obavešteno je od strane policije da je u Bulevaru oslobođenja kod broja 92 danas oko 11.30 časova lišen života Luka Perenčević.

Dežurni zamenik Višeg javnog tužioca u Beogradu na licu mesta obavlja uviđaj. Izdao je naloge za postupanje policije i uzimanje izjava od očevidaca ubistva, i forenzičara radi izuzimanja tragova, snimaka sa okolnih kamera, vestačenja, a dat je i nalog za obdukciju. Perenčević je od ranije poznat pravosudnim organima.

U međuvremenu stigla je i interventna jedinica. Članovi porodice i prijatelji ubijenog nasrću na novinare i gađaju flašama

Kada su policajci pokušali da ih smire bili su čak i prema njima jako neprijatni.

Banjica, ubistvo, Luka p., Luka Perenčević
foto: Kurir

Ubijeni je navodno odranije poznat policiji i dovođen u vezu sa ubistvom Filipa Lepojevića na Banjici.

00:36

PRVE SLIKE S BANJICE, KURIR NA MESTU UBISTVA Nikom nije bio sumnjiv! Ubica s crnom kacigom imao dostavljačku torbu na leđima

Kurir.rs/J.Ivić/J.Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track