00:15

Tragovi krvi na mestu ubistva Luke Perenčevića

meštani naselja u šoku

MUK ISPRED TERETANE U KOJOJ JE UBIJEN LUKA PERENČEVIĆ: Na mestu zločina na Banjici ostavljeno cveće i upaljene sveće (VIDEO)

Crna Hronika -

Dan nakon ubistva Luke Perenčevića na Banjici, na mestu gde je likvidiran, ostavljeno je cveće i upaljene su sveće.

Luka Perenčević, Banjica, mesto ubistva, sveće
foto: Kurir/J.M., Instagram

Ulazna vrata na improvizovanoj teretani u jednoj od garaža su zapečaćena i na njima je nalepljeno policijsko obaveštenje.

Luka Perenčević, Banjica, mesto ubistva, sveće
foto: Kurir/J.M.

Na mestu zločina, prijatelji ubijenog Perenčevića juče su palili sveće i ostavili cveće. Potresan prizor stoji i danas, a na licu mesta nismo zatekli nikog. Pored vrata je i kesa sa svećama za ljude koji žele sa zapale sveću.

Stanovnici ovog naselja od juče su u šoku zbog ubistva Luke Perenčevića.

Luka Perenčević, Banjica, mesto ubistva, sveće
foto: Kurir/J.M.

Uplašeni za ličnu, a posebno za bezbednost dece, ljudi iz ovog kraja kažu da je naselje prepuno dilera droge, a navode da uz taj njihov biznis kao neminovnost dolaze i obračuni.

1 / 5 Foto: Kurir/J.M.

KRAJ NAM JE PROKLET, MALO-MALO PA PUCAJU, UBIJAJU SE! Lukine komšije u strahu: On je 3. ubijeni iz ulaza, petljao sa sličnima sebi

Podsetimo, Perenčević je juče ubijen u improvizovanoj teretani u jednoj garaži u Bulevaru oslobođenja na Banjici. Teretana se nalazi u prolazu između dve zgrade, te je ubica lako prošao neprimetno i pobegao posle zločina. S obzirom da se pretvarao da je dostavljač hrane nikome nije bio sumnjiv.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track