UBICA HTEO DA LUKA PATI? NOVI DETALJI LIKVIDACIJE Pucao mu prvo u nogu, pa u rame i onda u glavu! To je i poruka njegovim ljudima?
Foto: Kurir, Printscreen/Instagram

ispalio šest hitaca

UBICA HTEO DA LUKA PATI? NOVI DETALJI LIKVIDACIJE Pucao mu prvo u nogu, pa u rame i onda u glavu! To je i poruka njegovim ljudima?

Crna Hronika -

Napadač na motociklu s torbom dostavljača hrane ispalio šest hitaca u žrtvu iz pištolja sa prigušivačem. Načinom likvidacije želeo je da pošalje poruku Perenčićevoj ekipi.

Ubice je hteo da se Luka muči! Luka Perenčević (28) iz Beograda brutalno je likvidiran u teretani na Banjici sa šest hitaca iz pištolja sa prigušivačem! Napadač ga je najpre pogodio u noge, rame, pa u glavu da bi žrtva što više patila i za to kratko vreme stigla da shvati da je ponižena i poražena, objašnjava izvor.

Banjica, Luka p., Luka Perenčević, Ubistvo
foto: Kurir

Brutalna likvidacija se dogodila u ponedeljak oko 11.30 sati u Bulevaru oslobođenja 82, u jednoj od garaža u prolazu između zgrada. Napadač se dovezao motorom i ušao u improvizovanu teretanu u garaži, noseći torbu jednog poznatog dostavljača hrane. Nakon što je ispalio šest hitaca, pobegao je u nepoznatom pravcu. Kako saznajemo, reč je o potpisu profesionalnog ubice, a način na koji je usmrtio žrtvu ukazuje na to da je želeo da pošalje određenu poruku Perenčeviću i njegovoj ekipi.

Majka plakala i tražila Lukin sat!

Posle likvidacije, na licu mesta su se okupili porodica i prijatelji ubijenog Luke Perenčevića. Među njima je bila i njegova neutešna majka, koja je plakala sve vreme, a zatim je zamolila policajce da skinu sat s ruke njenog sina i da joj ga daju za uspomenu na njeno dete.

- Molim vas, dajte mi njegov sat - ridala je nesrećna majka.

- Iako se sve dešavalo munjevito, napadač je izvršio likvidaciju na specifičan način da bi žrtva što duže bila svesna i za to kratko vreme shvatila da je ponižena. U likvidacijama najčešće se puca direktno u glavu žrtve, međutim, sada se dogodilo obrnuto. U njega je ispaljeno šest hitaca, a svaki metak je ispaljen tako da žrtva bude svesna što je duže moguće - navodi za Alo izvor blizak istrazi, i dodaje da je Luka najpre upucan u noge.

MOLIM VAS, SAMO MI TO DAJTE! Majka ubijenog Luke Perenčevića smogla snage pa od policije tražila ovo

- Nakon toga napadač ga je pogodio u rame i na kraju ga overio u glavu. Namerno je to urađeno jer prilikom prvih povreda žrtva poprilično pati. Takođe, očigledno je želeo da Luka bude svestan da mu je došao kraj. To je ujedno i poruka njegovim ljudima - tvrdi sagovornik.

Luka stradao zbog Luke?

Pre desetak dana dogodila se još jedna brutalna likvidacija u Beogradu, kada je ubijen Luka Žižić (23) u njegovom kafiću. Kobnog dana napadač je ušao u objekat obučen u radničko odelo, otišao je do toaleta, a zatim se vratio i sasuo 11 metaka u vlasnika. Sumnja se da je Žižić bio blizak škaljarskom klanom, a policija ispituje da li postoji povezanost između njegovog i Perenčevićevog ubistva.

- Obojica su pripadali suprotstavljenim kriminalnim grupama, zbog toga se ispituje i eventualna povezanost ova dva zločina - tvrdi naš sagovornik.

Prilikom likvidacije s Lukom su bila još trojica mladića koji su ga ubrzo izvukli iz teretane i pozvali pomoć. Međutim, za njega je već bilo kasno. Kako se saznaje, u improvizovanoj teretani su bile postavljene nadzorne kamere, zbog čega je policija preuzela snimke napada.

- Da je Luka sumnjao da je ugrožen i da mu se prati svaki korak, govori podatak da je nedavno tek postavio bezbednosne kamere upravo u garaži gde se s ekipom redovno okupljao i gde su trenirali. Znao je da mu je meta nacrtana na čelo, a snimci će olakšati potragu za maskiranim napadačem sa motocikla - tvrdi sagovornik.

MUK ISPRED TERETANE U KOJOJ JE UBIJEN LUKA PERENČEVIĆ: Na mestu zločina na Banjici ostavljeno cveće i upaljene sveće (VIDEO)

Dan nakon ubistva ispred teretane su poznanici ostavljali cveće i palili sveće. Međutim, komšije nerado pričaju o Luki i njegovoj ekipi.

Perenčević je navodno bio blizak sa članovima beogradskog ogranka kavačkog klana, a ranije je dovođen u vezu sa ubistvom Filipa Lepojevića (18), koji je ubijen 5. septembra 2020. nasred ulice na Banjici. Sumnja se da je blisko sarađivao sa Veljkom Belivukom i njegovom ekipom.

(Kurir.rs/Alo)

Bonus video:

08:21

Bivši funkcioner MUP Dejan Radenković o tome šta stoji iza SVIREPIH LIKVIDACIJA u Vinči i Novom Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track