MUBERI I SENADU IZ SJENICE PO 40 GODINA ZATVORA: Njenog ljubavnika namamili u šumu i pretukli nasmrt! Izlomili mu lobanju i kosti
Foto: Privatna Arhiva

surovi zločin

MUBERI I SENADU IZ SJENICE PO 40 GODINA ZATVORA: Njenog ljubavnika namamili u šumu i pretukli nasmrt! Izlomili mu lobanju i kosti

Crna Hronika -

Presudom Apelacionog suda u Kragujevcu potvrđena je ranija presuda Višeg suda u Novom Pazaru kojom su Senad (39) i Mubera (37) Muhović iz Sjenice osuđeni na kazne od po 40 godina zatvora zbog teškog ubistva Anela Papića (32) takođe iz Sjenice, 23. juna 2017. godine.

Ovim je prvostepena presuda Višeg suda u Novom Pazaru postala pravosnažna. Žalbe branilaca bračnog para Muhović pred Apelacionim sudom odbijene su kao neosnovane.

Inače, Viši sud u Novom Pazaru, oktobra prošle godine proglasio je bračni par iz Sjenice krivim za ubistvo Papiša i izrekao im kazne od po 40 godina zatvora.

Oni su krajem juna 2017. godine, kako je Sud utvrdio, Anela Papića, Muberinog ljubavnika namamili u šumu blizu sela Ponorac kod Sjenice, tu su ga napali, zadali mu čak 27 udaraca tupim predmetom, naneli mu višestruke povrede, prelome kostiju, lobanje, ruku, od čega je Papić preminuo. Posle toga njegovo telo Muhovići su pokušali da zapale, a zatim su pobegli u Nemačku gde su živeli.

Kasnije su se predali pravosudnim organima Srbije.

Kurir.rs/ Z. Š.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track