OVO JE PAR KOJI JE NAĐEN MRTAV KOD PARAĆINA! Prijatelji ubijene: Maltretirao ju je godinama, a sada je ubio
Foto: Kurir, Printscreen/Facebook

OVO JE DEVOJKA UBIJENA

OVO JE PAR KOJI JE NAĐEN MRTAV KOD PARAĆINA! Prijatelji ubijene: Maltretirao ju je godinama, a sada je ubio

Crna Hronika -

Ana Živanović ubijena je jutros u naselju Šavac u blizini Paraćina, kada ju je njen bivši partner Vladan Torodorović izrešetao škorpijonom u njenim kolima, a potom počinio samoubistvo.

Kako Kurir saznaje, Ana i Vladan su bili nekoliko godina u vezi, iako je on oženjen, a u poslednjih godinu dana nije mogao da se pomiri sa tim da ga je Ana ostavila.

Ubijena Ana
Ubijena Ana foto: Printsrceen Facebook

Prijateljica ubijene devojke za Kurir ispričala je da je ubijena Ana bila najdivnije stvorenje, ali da nije mogla da živi od Vladan koji joj je sve branio i psihički je maltretirao.

- Faktički smo odrasle zajedno. Njih dvoje su bili u vezi nekoliko godina, ali je ona pre godinu dana odlučila da ga ostavi i da nastavi dalje. Bila je divno stvorenje, vredna devojka koja se borila za sebe, a monstrum je ubio - priča prijateljica i dodaje:

- Nije je ostavljao na miru. Imao je ženu, ali se nije odvajao od Ane. Branio joj je da se druži sa ljudima i da izlazi, psihički je maltretirao i dobio je zabranu prilaska njoj. Sa svojim prijateljima nije smela godinama da se čuje, niti da se viđa, a pre godinu dana je rekla da joj je dosta i ostavila ga je.

Prijatelji ubijene devojke pretpostavlljaju da je Vladan namamio Anu u predgrađe Paraćina, jer je ona bila odlučna u tome da se ne vraća njemu i da ju je zbog toga ubio.

Monstrum Vladan
Monstrum Vladan foto: pritscreen facebook

Kurir.rs / J.M.

Bonus video:

00:31

Kuća strave u Barajevu. Ovde je muž iskasapio ženu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track