SLAVOLJUB JE MUTAN TIP! MISLIM DA JOJ SE UDVARAO: Dever zaklane Snežane u suzama NE ZNAM DA LI MU JE NEKO POMOGAO DA JE UBIJE FOTO
Foto: Ana Paunković

van sebe sam od kad sam čuo šta se dogodilo

SLAVOLJUB JE MUTAN TIP! MISLIM DA JOJ SE UDVARAO: Dever zaklane Snežane u suzama NE ZNAM DA LI MU JE NEKO POMOGAO DA JE UBIJE FOTO

Crna Hronika -

Stravičan zločin dogodio se noćas u selu Rožanci u Barajevu gde je Slavoljub J. (62) nožem prerezao vrat komšinici Snežani Đ. (67).

Snežanin dever kaže za Kurir da je van sebe od kad su čuli šta se dogodilo.

Barajevo, Snežana Đ., dever
foto: Kurir.rs

- Komšije su se zaustavile kod moje kuće i vikale požar, požar i znao sam odma da je namerno. Tamo je bilo vrednog materijala, ali sam se nadao da je Sneža živa. Međutim, kad smo već došli videli smo da je nema, a znao sam i da se nešto dešava kad nema Slavoljuba. Mislim da se on eto tako muvao oko Snežane i udvarao joj se, jer njoj nije bila potrebna pomoć - kaže nesrećni čovek brišući suze i dodaje:

- Slavoljub je bio mutan, ja sam ranije sarađivao sa njim i znam kakav je.

On navodi da je Snežana juče došla kući s posla i da se nakon toga dogodila nezapamćena tragedija.

- Snežana se čula sa decom oko 18 sati kad je došla s posla, a eto vidite šta se posle dogodilo - kaže dever ubijene i dodaje da ne zna šta je razlog ubistva i da li je to Slavoljub sam uradio ili mu je ipak neko pomogao.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track