OVO JE SNEŽANA KOJU JE SLAVOLJUB ZAKLAO U KUĆI U BARAJEVU: Bili su prve komšije i družili se NIKO NE ZNA ŠTA JE MOTIV UBISTVA FOTO
Foto: Privatna Arhiva, Ana Paunković

PREREZAO VRAT KOMŠINICI

OVO JE SNEŽANA KOJU JE SLAVOLJUB ZAKLAO U KUĆI U BARAJEVU: Bili su prve komšije i družili se NIKO NE ZNA ŠTA JE MOTIV UBISTVA FOTO

Crna Hronika -

Zločin kakav ne pamte žitelji sela Rožanci u Barejevu dogodio se sinoć oko 20.30 časova kada je Slavoljub J. (62) nožem prerezao vrat komšinici Snežani Đ. (67).

Barajevo, muškarac zapalio ženu, rođaci muškarca, Snežana Đ.
foto: Privatna Arhiva

Snežana je bila učiteljica u obližnjem selu Beljina. Ostala je bez muža pre tri godine, a svekrva sa kojom je živela preminula je pre sedam meseci, pa je nesrećna žena ostala sama u toj kući.

Komšije za Snežanu imaju samo lepe reči. Rekli su nam da ima tri udate ćerke, a rođak nam je rekao da joj se jedna ćerka porodila pre mesec dana.

- Ne znamo šta se dogodilo! Jadna žena šta je snađe. Fina, čestita i vredna oni nisu imali nikakvih problema, normalno su komunicirali - kažu žitelji sela u Barajevu.

- Slavoljub je dobio kuću na korišćenje prekoputa Snežanina. Sve je bilo okej koliko znamo, zbog čega je na kraju ubio znaju samo njih dvoje - rekao nam je Snežanin rođak.

Barajevo, muškarac zapalio ženu, rođaci muškarca
foto: Ana Paunković

Podsetimo, telo Snežane Đ. (61) pronađeno je u njenom krevetu sinoć oko 20.30 časova u porodičnoj kući kada su komšija prijavile požar. Telo je nađeno u letnjoj kuhinji gde ima krevet.

Naime, kako saznajemo komšije su sinoć videle da gori nešto u Snežaninom dvorištu i nisu ni sumnjali šta se zapravo desilo.

01:29

JUČE ZAJEDNO PILI KAFU, A UVEČE JE ZAKLAO: Porodica Slavoljuba koji je zaklao Snežanu u suzama

- Nakon što je Slavoljub navodno ubio Snežanu zapalio je pomoćni objekat u njenom dvorištu, a potom je pokušao da izvrši samoubistvo. Tokom uviđaja nađeno je i njegovo telo, ali je on kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar u Beogradu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:11

Naš mentalitet je kriv za nasilje u porodici: Penzionisani inspektor o slučaju ubijene Samante iz V.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja