KRIO DROGU U ŠUPI I DVORIŠTU, A EVO ZA ŠTA SU MU SLUŽILE KONZERVE PIVA: Muškarac (44) iz Beograda negirao krivicu OVAKO SE BRANIO
Foto: Shutterstock

određen pritvor

KRIO DROGU U ŠUPI I DVORIŠTU, A EVO ZA ŠTA SU MU SLUŽILE KONZERVE PIVA: Muškarac (44) iz Beograda negirao krivicu OVAKO SE BRANIO

Crna Hronika -

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan N. V. (44) iz Beograda, u čijem je domu pronađena veća količina narkotika, kao i prerađene konzerve piva, za koje se sumnja da su bile namenjene prenosu droge.

U dvorištu i šupi koje koristi osumnjičeni, pronađeno je 374,69 grama kokaina i 490, 38 grama hašiša, želatinasta masa za hladjenje, kao i vagica za precizno merenje i 1.150 evra.

Osam komada preradjenih konzervi pronadjeno je u kući, koju osumnjičeni koristi.

N. V. se na teret stavlja krivično delo nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

On je na saslušanju pred dežurnim zamenikom Višeg javnog tužioca negirao izvršenje krivičnog dela i izneo je svoju odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor kako ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Kako Kurir nezvanično saznaje, osumnjičeni se branio da je pronađena droga za njegovu licnu uptrebu, dok je za konzerve tvrdio da ih je dobio za rodjendan pre pet godina.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track