TAMO JE IMAO SUSRET S ANĐELOM SMRTI Oglasio se astrolog koji je navodno video gde će Matej biti pronađen?! Pogrešio za 50 metara
Foto: screenshot Pink tv, Privatna Arhiva

Otišao s pesmom na usnama

TAMO JE IMAO SUSRET S ANĐELOM SMRTI Oglasio se astrolog koji je navodno video gde će Matej biti pronađen?! Pogrešio za 50 metara

Crna Hronika -

Ramiz Šljivić iz Tuzle je vedskom atrologijom navodno otkrio gde će telo Mateja Periša biti pronađeno.

Kako navodi, pogrešio je u predviđanjima za 50 metara.

- Sve što je meni moja intuicija rekla i što sam izvukao iz vedskog natala Mateja Periša. Matejeva duša je napustila njegovo telo u periodu Venere, nije otišao kao kriminalac, već sa pesmom na usnama, veseo - naveo je Šljivić za Pink.

Kako je dodao, nema dileme da je smrt nastala utapanjem.

Detektiv Bata Zdravković kaže da mu se Šljivić javio početkom marta, ali da nije verovao u te priče.

- U početku nisam verovao, jer u takve stvari ne verujem. Nadao sam se da će Matej biti pronađen živ. Verovao sam da će ovaj slučaj biti rešen drugačije. Ramiz mi se javio mejlom i rekao da je na tom i tom mestu Matej imao susret sa anđelom smrti - naveo je Zdravković.

Matej Periš
foto: Zorana Jevtić, Privatna Arhiva

Kako je rekao, bio je u kontaktu i sa Metejevom porodicom, ali i sa njegovim prijateljima koji su bili sa Perišem u Beogradu, osim jednog.

MATEJ NIJE IMAO ŠANSE DA PREŽIVI! Poznati skiper otkriva šta se DEŠAVALO SA TELOM U LEDENOJ VODI u roku od jednog minuta!

Kriminolog Ratomir Antonović smatra da je Ada Huje mesto pogodno za izvršenje različitih krivičnih dela.

- Radi se jednom specifičnom delu Beograda, koji deluje kao izolovan od opšte urbanicazije. Ima puno starih šlepova ostavljenih tu da istrunu, otpada... kada govorimo o obračnu kumova koji se tu dogodio. Kada je reč o velikoj saobraćajnoj nesreći mislim da je to stvar koincidencije - naveo je Antonović.

- Kada je reč o Mateju Perišu treba sagledati racionalne okolnosti. Zbog konfiguracije rečnog dna telo nije moglo da otpluta dalje - istakao je Antonović.

(Kurir.rs/TV Pink)

Bonus video:

04:36

Nenad Periš se obratio novinarima ispred crkve Svetog Ante u Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track