NASRNULA NOŽEM USRED PRETRESA U SUDNICI Sudile se po privatnoj tužbi! Evo šta se zbilo u Vranju a svi prošli kroz metal detektor
Foto: Kurir.rs/T.S.

Osnovni sud u Vranju

NASRNULA NOŽEM USRED PRETRESA U SUDNICI Sudile se po privatnoj tužbi! Evo šta se zbilo u Vranju a svi prošli kroz metal detektor

Crna Hronika -

VRANJE - Na ročištu u Osnovnom sudu u Vranju došlo je do incidenta kada je na ročištu jedna žena izbola drugu nožem.

Policija je intervenisala, ali se još nisu oglašavali ovim povodom. Prema rečima očevidaca povređena žena je medicinski zbrinuta dok je druga uhapšena.

Stanje izbodene žene

- Nije životno ugrožena, ima posekotinu u predelu desne nadlaktice. Trenutno je na Hirurgiji, gde se sanira povreda", saopštio je dežurni lekar na Urgentnom odeljenju vranjskog ZC.

Iz suda je u međuvremenu stigla i potvrda sledeće sadržine:

Obaveštavamo vas da je danas u toku suđenja došlo do incidenta u postupku koji se vodi kod sudije Bojana Trajkovića po pritvatnoj tužbi i protivtužbi, zbog krivičnog dela laka telesna povreda, kada je T.M. u toku pretresa nanela povredu nožem M.M.

Sa snimka sigurnosne kamere vidi se da su stranke i advokati prilikom ulaska prošli kroz metal detektor.

O ovom događaju obaveštena je Policijska uprava u Vranju koja je hitno reagovala, kao i hitna medicinska pomoć koja je ukazala pomoć povređenoj.

Uviđaj je u toku. Ukoliko se utvrdi da je bilo propusta u radu pravosudne straže prema istima će biti preduzete sve zakonom predviđene mere radi utvrđivanja odgovornosti.

Kurir.rs/T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track