DRAMA U SUDNICI: Saradnik Čabe Dera se onesvestio za govornicom! ČOVEK MAČKA SE SRUŠIO U PALATI PRAVDE
Foto: Privatna arhiva

sud

DRAMA U SUDNICI: Saradnik Čabe Dera se onesvestio za govornicom! ČOVEK MAČKA SE SRUŠIO U PALATI PRAVDE

Crna Hronika -

Alan Cigler, saradnik plaćenog ubice Čabe Dera, kom je danas prebalo da počne ponovljeno suđenje za pomoć "nasmejanom ubici" u likvidaciji Nebojše Markovića u beogradskom naselju Banovo brdo 5. januara 2019. onesvestio se u sudnici Višeg suda u Beogradu.

- Nije mi dobro, muka mi je - jedva je uspeo da progovori Cigler na samom početku ponovoljenog suđenja.

Nebojša Marković
foto: Privatna arhiva

Kako saznajemo, počeo je da se trese, a potom seo na stolicu.

- Prisutni su odmah pritrčali i polili vodom po glavi i vratu i on je došao sebi. Uspeo je čak da kaže da mu je bolje i da suđenje može da se nastavi. Prišao je ponovo sudskoj govornici, ali mu je opet pozlilo i on se onesvestio u sred sudnice - otkriva izvor Kurira i dodaje da su stražari odmah pritrčala i uhvatili ga da ne padne.

Suđenje je potom, kako dodaje, odloženo a u Palatu pravde je pozvana Hitna pomoć

Čaba Der
foto: Profimedia

Podsetimo, zbog ubistva Markovića na kaznu od 40 godina zatvora osuđen je Čaba Der, koji je već u zatvoru u Mađarskoj, pošto je tamo osuđen na doživotnu kaznu zatvora. Cigler je, prvostepenom presudom bio kažnjen sa četiri godine zatvora, jer je Čabi pomogao da pobegne posle ubistva. Sud je tada zaključio da Cigler nije bio svestan niti je znao da Der planira da ubije Markovića, već je mislio da će možda da ga zaplaši da bi mu vratio dug.

Inače, Cigler koji je od svoje 14. godine u domovina i zatvorima je dobio nadimak čovek-mačka zbog čuvenog bekstva iz subotičkog zatvora.

Kurir.rs/Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track