UBIO PROSTITUTKU, PA SE VESELIO U SRBIJI! Francuzi ga jurili ČAK 20 GODINA, a ovako su eksperti opisali SVIREPOG NIŠLIJU
Foto: T. Ilić, Ilustracija

svetski begunac

UBIO PROSTITUTKU, PA SE VESELIO U SRBIJI! Francuzi ga jurili ČAK 20 GODINA, a ovako su eksperti opisali SVIREPOG NIŠLIJU

Crna Hronika -

A. M. koji je pre nekoliko dana uhapšen u Nišu nakon punih 20 godina izmicanja pravdi, nije jedini begunac sa Interpolove poternice koji je decenijama uspevao da živi na slobodi, iako su mu za petama bile sve svetske policije!

Navodno, Nišlija je jednu od prostitutki Vesnu R., tukao i zlostavljao da bi priznala šta je rekla policiji prilikom privođenja na saslušanje zbog bavljenja ovim poslom. Nesrećna devojka koja je, kako se sumnja, bila zatočena u stanu, preminula je posle nekoliko dana u leto 2002. godine u Francuskoj.

Dejan Radenković, bivši visoki funkcioner MUP- a i Mladen Radulović, urednik portala Kurir.rs, gostovali su u jutarnjem programu Kurir televizije gde su se osvrnuli na ovaj zločin Nišlije, ali i na ostale begunce koji se takođe kriju od pravde.

Pogledajte u videu šta su sve Dejan Radenković i Mladen Radulović rekli na ovu temu:

04:09

UBIO PROSTITUTKU, PA SE VESELIO U SRBIJI! Francuzi ga jurili ČAK 20 GODINA: Evo kako su stručnjaci osudili SVIREPOG NIŠLIJU

Zločin nad zločinima

- On je sa još dvojicom muškaraca u Francuskoj otimao žene, pa ih primoravao na prostituciju. Birali su devojke koje su povodljive, lakoverne i u teškoj životnoj situaciji. Kada bi im se približili i uspostavili odnos poverenja, zatvarali su ih, pa ih terali da se prostituišu za njihov račun. Funkcionisali su kao prava kriminalna grupa, a nesrećne devojke trpele su nezapamćenu torturu - rekao je izvor Kurira.

- A.M. je utekao iz Francuske i utočište pronašao u Srbiji. U Nišu je kupio kuću, koju je i izdavao, a odlazio je i u rodno selo. On se ponašao kao da ga policija ne traži, redovno se družio sa prijateljima, išao na putovanja - istakao je izvor.

- Sudeći po slikama sa njegovog Fejsbuka, on je odlazio u banje, na izlete, pravio proslave i posećivao tuđa veselja. Interesantno je da je postavljao fotografije na kojima drži pušku. Na Fejsbuku je imao i veliki broj prijatelja koji su iz inostranstva, a ponekad je delio fotografije žena sa kojima je prijatelj na ovoj društvenoj mreži - rekao je izvor Kurira.

A.M. saslušan je u Višem javnom tužilaštvu gde se branio ćutanjem, a određen mu je pritvor do 30 dana.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:35

NIŠLIJA (63) PIPKAO PO INTIMNIM DELOVIMA DEVOJČICE OD 7 I 8 GODINA! Dobio presudu, evo kolika zatvorska kazna ga čeka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track