FRANCUSKA POLICIJA GA JURILA 20 GODINA, ON OBILAZIO BANJE: Nišlija osumnjičen za organizovanje prostitucije pozirao i sa oružjem
Foto: T.Ilić

detalji života uhapšenog muškarca

FRANCUSKA POLICIJA GA JURILA 20 GODINA, ON OBILAZIO BANJE: Nišlija osumnjičen za organizovanje prostitucije pozirao i sa oružjem

Crna Hronika -

Nišlija A.M. (47) koji je posle 20 godina skrivanja uhapšen u Nišu zbog sumnje da je oteo tri devojke i primoravao ih na prostituciju, pa zlostavljao, zbog čega je jedna umrla, u Srbiji je čini se sve vreme živeo potpuno uobičajenim životom. Nišlija se, kako kažu njegovi poznanici, od svih uspevao da sakrije to da je begunac.

Podsetimo, A.M. uhapšen je pre nekoliko dana u Nišu, a tereti se za otmice. Navodno, on je jednu od prostitutki Vesnu R., tukao i zlostavljao da bi priznala šta je rekla policiji prilikom privođenja na saslušanje zbog bavljenja ovim poslom. Nesrećna devojka koja je, kako se sumnja, bila zatočena u stanu, preminula je posle nekoliko dana u leto 2002. godine u Francuskoj.

A.M., Niš
foto: Facebook

- A.M. je utekao iz Francuske i utočište pronašao u Srbiji. U Nišu je kupio kuću, koju je i izdavao, a odlazio je i u rodno selo. On se ponašao kao da ga policija ne traži, redovno se družio sa prijateljima, išao na putovanja - priča izvor:

- Sudeći po slikama sa njegovog Fejsbuka, on je odlazio u banje, na izlete, pravio proslave i posećivao tuđa veselja.

Na fotografijama koje je delio vidi se i da svira gitaru.

- Interesantno je da je postavljao fotografije na kojima drži pušku. Na Fejsbuku je imao i veliki broj prijatelja koji su iz inostranstva, a ponekad je delio fotografije žena sa kojima je prijatelj na ovoj društvenoj mreži.

A.M., Niš
foto: Facebook

Da podsetimo, A.M. saslušan je u Višem javnom tužilaštvu gde se branio ćutanjem, a određen mu je pritvor do 30 dana.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track