ISKASAPIO IH KAO DA JE NEČASTIVI UŠAO U NJEGA: Komšije o Marku koji je ubio brata blizanca i oca, NOVI ŠOK DETALJI UŽASNOG ZLOČINA
Foto: Nenad Kostić, Youtube/Radio Kontakt Plus

tragedija u kosovskoj mitrovici

ISKASAPIO IH KAO DA JE NEČASTIVI UŠAO U NJEGA: Komšije o Marku koji je ubio brata blizanca i oca, NOVI ŠOK DETALJI UŽASNOG ZLOČINA

Crna Hronika -

U severnom delu Kosovske Mitrovice danas je uhapšen Marko Bigović (29) zbog sumnje da je, u ranim jutarnjim časovima, najverovatnije nožem usmrtio svog brata blizanca Uroša i oca Milana (67), nekadašnjeg tužioca i poznatog advokata.

Komšije su iz stana uglednog mitrovačkog advokata Milana Bigovića u ranu zoru čule zapomaganje i pozvale policiju, koja je ubrzo stigla i zatekla užasan prizor.

- Uroš je već bio mrtav, dok je Milan davao znake života i odmah je prebačen u Klinički centar, gde je, nažalost, preminuo. Na podu stana bilo je mnogo krvi - ispričao je jedan od komšija Bigovića, inače ugledne porodice u severnoj Mitrovici, prenose Novosti.

 Milan Biković
Milan Bikovićfoto: Youtube/Radio Kontakt Plus

Uprkos pokušaju lekara da spasu Milana, koji je u zdravstvenu ustanovu doveden sa teškim povredama stomaka, odnosno jetre i pankreasa, i reanimaciji koja je trajala sat vremena, on je preminuo.

Niko od komšija i žitelja Mitrovice zasad ne može da pretpostavi šta je motiv ovog dvostrukog ubistva. Nezvanično, roditelji braće blizanaca su odavno razvedeni, jedan od sinova je, navodno, živeo sa ocem, a drugi sa majkom.

Marko Bigović, Uroš Bigović, Milan Bigović, Severna Mitrovica
foto: Kurir

Takođe, ono što se moglo čuti u gradu, jeste da je Marko tog jutra došao u stan kod brata i oca i da je prvo nasrnuo na Milana, dok je brata izbo nožem dok je pokušavao da zaštiti teško ranjenog oca.

- Niko ne može da shvati šta je navelo mladića da bukvalno iskasapi brata i oca. Kao da je nečastivi ušao u njega - govore komšije.

(Kurir.rs/ Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track