STALNO NOSIM NOŽ SA SOBOM: Vranjanka pokušala da ubije ženu tokom suđenja, a ovako se pravdala na saslušanju!
Foto: Kurir/T.S.

određen pritvor

STALNO NOSIM NOŽ SA SOBOM: Vranjanka pokušala da ubije ženu tokom suđenja, a ovako se pravdala na saslušanju!

Crna Hronika -

Vranjanka T. M., koja je, kako se sumnja, 26. maja u sudnici Osnovnog suda u Vranju izbola drugu ženu M. M., sa kojom se sudi, saslušana je u Višem javnom tužilaštvu u Vranju zbog sumnje da je počinila krivično delo ubistvo u pokušaju, gde je izjavila "da nije imala nameru da ubije, već da je u sudnici bila isrovocirana".

- Dana 28.05.2022, pred zamenikom Višeg javnog tužilaštva u Vranju, saslušana je osumnjičena T. M. iz Vranja zbog postojanja osnova sumnje da je učinila krivično delo ubistvo u pokušaju, kojom prilikom je u svojoj odbrani navela da nije imala nameru da ubije oštećenu M. M. iz Vranja, sa kojom već imau privatnu tužbu i protivtužbu pred Osnovnim sudom u Vranju, zbog krivičnog dela laka telesna povreda i da je tom prilikom u sudnici bila isprovocirana, a predmetni nož stalno nosi sa sobom - navedeno je u saopštenju vranjskog tužilaštva.

Osnovni sud u Vranju
Osnovni sud u Vranju foto: Kurir/T.S.

- Više javno tužilaštvo u Vranju, predložilo je sudiji za predhodni postupak, da se prema osumnjičenoj T. M. odredi pritvor. U daljem postupku istrage preduzeće se i druge dokazne radnje radi utvrđivanja i rasvetljavanja činjenjičnog stanja - stoji u saopštenju.

Sud je prihvatio predlog tužilaštva, te je osumnjičenoj određeno jednomesečno zadržavanje.

Podsećamo, incident se dogodio u Osnovnom sudu u Vranju, na ročištu u toku pretresa u postupku koji se vodi po privatnoj tužbi i protivtužbi, zbog krivičnog dela laka telesna povreda, kada je T. M. u toku pretresa nanela povredu nožem M. M., saopšteno je tada iz Osnovnog suda u Vranju.

Iz suda su dodali da je osumnjičena prošla kroz KD vrata i da tom prilikom straža nije uočila da ona ima oružje kod sebe. Da li je bilo propusta u radu sudske straže biće utvrđeno.

- Ranjena žena ima lakše posekotine po ruci - podseća izvor.

(Kurir.rs - T. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track