00:31

JEZIVA PORODIČNA TRAGEDIJA U RAKOVICI Zoran pištoljem upucao sestrića Miloša koji mu je dao krov nad glavom pa seo i pozvao 192

kurir na licu mesta

POVRATAK NA MESTO ZLOČINA Policija u kuću dovela Zorana, osumnjičenog za ubistvo sestrića! U toku policijska rekonstrukcija FOTO

Crna Hronika -

BEOGRAD - Rakovička policija ponovo je dovela Zorana R., osumnjičenog za noćašnje ubistvo sestrića Miloša, u kuću u kojoj se zločin dogodio.

Izvela je osumnjičenog Zorana R. iz policijskog automobila i uvela ga u kuću u kojoj je navodno počinio zločin kako bi se uradila rekonstrukcija.

1 / 6 Foto: Nenad Kostić

Inače, žitelji kažu da je u dvorištu te kuće koja je od noćas mesto zločina uvek bilo veselo.

- Kod njih se uvek mogla čuti muzika, igra i baš su svi delovali veselo. Dečica bi se igrala, bazen bi leti stavili u dvorište i nismo mogli ni da zamislimo da imaju neke probleme - kažu oni.

Žitelji tog dela Rakovice u razgovoru sa ekipom Kurira kažu da su "ubijeni i osumnjičeni bili mafija".

00:31

JEZIVA PORODIČNA TRAGEDIJA U RAKOVICI Zoran pištoljem upucao sestrića Miloša koji mu je dao krov nad glavom pa seo i pozvao 192

- Strašno je to što se desilo. Čuli smo sinoć policiju, ali nismo znali šta se dogodilo. Tek kasnije smo saznali da je Zoran ubio Miloša i da se prijavio.

Nismo znali da imaju problema, bili su fini i ljubazni - kaže meštanin, dok drugi dodaje: - Sirotinja nema šta da jede, a oni se ubijaju zbog para. Sramota!

Inače, u dvorištu kuće u kojoj se sinoć dogodio zločin i dalje je se nalazi pas koji sve vreme leži ispred kapije.

Kurir.rs/B.T.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track