PRIJATELJI I IMENJACI POGINULI U SOKOBANJI! NEMA VIŠE MOG DRAGANA: Ovo su muškarci stradali u sudaru s traktorom punim pčela
Foto: Privatna Arhiva, Printscreen

teška nesreća

PRIJATELJI I IMENJACI POGINULI U SOKOBANJI! NEMA VIŠE MOG DRAGANA: Ovo su muškarci stradali u sudaru s traktorom punim pčela

Crna Hronika -

Dragan Mitić i Dragan Živković iz sela Trubarevac kod Sokobanje poginuli su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć kada su se sudraili traktor sa prikolicom koji je prevozio košnice sa pčelama i automobil "mercedes" u kom su oni bili.

Nesreća se dogodila oko 23 sata na ulazu u Sokobanju. Prema rečima tašte poginulog Mitića, za nesreću je saznala kad se vratila s posla.

zdravković i mitić
zdravković i mitićfoto: Društvene Mreže

- Ne znam šta da vam kažem, troje dece je ostalo bez oca. sada su siročići. Držimo se zbog njih, ali užasna tragedija - kaže ona za Kurir i dodaje:

poginuli dragan mitić
poginuli dragan mitićfoto: Društvene Mreže

- Vozili su iza traktora koji je imao dve prikolice, na kojima su bile košnice sa pčelama, i traktor nije bio osvetljen, pa ga nisu ni videli. Kako je došlo do same nesreće zaista ne znam. Sa Draganom je poginio i čovek iz sela, a povređen je treći čovek koji je bio s njima u kolima.

Supruga Dragana Mitića oprostila se od njega na Fejsbuku uz potresne reči, navodeći da ih je "prerano napustio".

- Nema više mog dragog Dragana, šta ću ja bez njega? Napustio nas je prerano. Dobar čovek koji je dobru dušu imao, to se ne može zaboraviti i prežaliti - napisala je neutešna žena, a ispod njene objave ređali su se komentari u kojima su joj izjavljivali saučešće i žaljenje zbog njenog gubitka.

- Drži se zbog dece i budi jaka! Prerano je otišao i neka počiva u miru Božjem sa anđelima - stoji u jednom od komentara.

poginuli dragan živković
poginuli dragan živkovićfoto: Društvene Mreže

Žitelji sela kod Sokobanje kažu da su poginuli bili dobri ljudi, velikog srca.

- Šokirali smo se kad smo čuli da su poginuli. Bili su dobri ljudi, i iza njih su ostale supruge i dečica. Oni su bili dobri prijatelji i profesionalni vozači kamiona - kažu meštani i dodaju da je, koliko su oni čuli, povređen i traktorista.

stravična saobraćajna nesreća u kojoj se poginuli mitić i živković
stravična saobraćajna nesreća u kojoj se poginuli mitić i živkovićfoto: Printscreen/Facebook

Meštani navode da su Mitić i Živković krenuli da kupe gorivo kako bi ujutru krenuli na put kamionima.

- Poginuli su navodno krenuli snioć da kupe naftu kako bi ujutru kamionima krenuli na put. Nažalost, bilo im je suđeno da kao prijatelji i kolege poginu zajedno - kažu žitlji sela i dodaju da Mitić ima brata blizanca.

Dragan Mitić biće sahranjen sutra na seoskom groblju.

(Kurir.rs - B. T.)

Bonus video:

00:19

Stravična nesreća na Pančevačkom mostu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track