ĐURA PRIZNAO UBISTVO PILOTA! ŠOK ODBRANA KUVARA IZ JAKOVA! Objasnio kako se KALAŠNJIKOV našao u njegovim rukama!
Foto: Kurir, Privatna Arhiva

istraga

ĐURA PRIZNAO UBISTVO PILOTA! ŠOK ODBRANA KUVARA IZ JAKOVA! Objasnio kako se KALAŠNJIKOV našao u njegovim rukama!

Crna Hronika -

Đura N. koji je priznao da je 29. maja u Jakovu kod Surčina ubio Luku Jolovića (30) a potom pobegao sa lica mesta navodno je na saslušanju u Višem tužilaštvu izjavio da je kalašnjikov i metke pronašao pre godinu dana, dok je šetao. Posle zločina, kako je naveo, pobegao je sa lica mesta u šumu u Progaru, gde je i ostavio oružje.

- Ispričao je da je pušku i kesu sa municijom našao pre oko godinu dana, dok je šetao u blizini manastira Fenek, i da je uzeo i odneo kući. Posle zločina, za koji tvrdi da se ne seća, kako je rekao, pušku je bacio u šumi u kojoj se i krio dva dana, dok se nije predao policiji - kaže izvor Kurira.

Vuk Jolović, Đura N., ubsitvo, Jakovo
foto: Privatna Arhiva

Kako je Kurir objaio, Đura N. je tokom iznošenja odbrane izjavio da se ne seća trenutka kada je pucao u Luku, ali da je tri godine imao probleme sa njim i njegovom braćom jer su ga maltretirali "zbog toga što je navijač Partizana, a oni navijaju za Zvezdu".

- Naveo je i da su ga pretukli toga dana, kao i da su maltretirali njegovog oca i brata i da se uplašio da mu ne napadnu i majku - otkrio je izvor Kurira kako se Đura N. branio na saslušanju.

Kurir.rs/J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track