JEZIV PRIZOR NA MESTU NESREĆE U SOKOBANJI: Delovi traktora, "mercedesa" i košnica razbacani na sve strane, PČELE I DALJE LETE
Foto: Kurir.rs/M.S., Printscreen/Facebook

Dvoje poginulo

JEZIV PRIZOR NA MESTU NESREĆE U SOKOBANJI: Delovi traktora, "mercedesa" i košnica razbacani na sve strane, PČELE I DALJE LETE

Crna Hronika -

Dan nakon udesa kod Sokobanje gde su nastradali prijatelji Dragan Mitić i Dragan Živković, dok su dve osobe povređene, vidljivi su tragovi gareži i delovi traktora i košnica.

Podsetimo, nesreća se dogodila sinoć oko 23 sata na ulazu u Sokobanju. Naime, traktorista je prevozio dve prikolice na kojima su bile košnice sa pčelama, dok je iza njega bio autoa marke "mercedes" u kom su bili Mitić, Živković i njihov povređeni saputnik N. Đ. (29). Iz za sada nepoznatog razloga auto se zakucao u traktor i njih dvojica su nastradali, dok su ova dvojica povređena. Istraga je u toku i ona će utvrditi sve ,motive ove nesreće sa smrtnim ishodom.

Sokobanja, udes, saobraćajna nesreća
foto: Kurir.rs/M.S.

- Put je prohodan i sada normalno funkcioniše saobraćaj, dok je sinoć satima bio u prekidu zbog uviđaja. Dodatni posao ekipi Hitne pomoći i vatrogascima napravile su i pčele koje su prilikom udara ispale iz košnica - kaže sagovornik i dodaje:

1 / 6 Foto: Kurir.rs/M.S.

- Pčele su vrvele sinoć na sve strane i otežale svima posao, ali i danas su se mogle videti na licu mesta. Takođe, vidljivi su i delovi traktora, "mercedesa", kao i delovi košnica. Pored puta je zemlja koja je izgorela.

poginuli mitić i živković
poginuli mitić i živkovićfoto: Društvene Mreže

Inače, žitelji sela kod Sokobanje, iz kog su poginuli, imali su samo lepe reči za njih i naveli su da su oni kobne večeri išli da kupe gorivo kako bi ujutru krenuli na put kamionima, s obzirom da su bili profesionalni vozači kamiona.

(Kurir.rs - M .S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja