ČIM JE VIDELA ZLATANA, LIDIJA JE ZNALA ŠTA ĆE SE DESITI! JADNICA JE POČELA DA BEŽI: Najnoviji detalji pokolja u Italiji!
Foto: Youtube/Local Team, Printscreen/Facebook

dvostruko ubistvo i samoubistvo

ČIM JE VIDELA ZLATANA, LIDIJA JE ZNALA ŠTA ĆE SE DESITI! JADNICA JE POČELA DA BEŽI: Najnoviji detalji pokolja u Italiji!

Crna Hronika -

Porodična prijateljica likvidirane Lidije Miljković (42) iz Lebana ispričala za Kurir da je Zlatan Vasiljević (42) bio ljubomoran na njen novi život i uspeh, te da je zbog toga i počinio zločin

Zlatan nije mogao da podnese da Lidiji dobro ide nakon razvoda od njega, zato ju je ubio. Ljubomoran je bio i bezobrazan! Od jadne dece je napravio siročiće.

00:45

KRVAVI PIR SRBINA U ITALIJI! Zlatan (42) upucao bivšu ženu Lidiju (42), sadašnju partnerku, pa presudio sebi!

Ovako za Kurir priča porodična prijateljica ubijene Lidije Miljković (42) i njenog bivšeg supruga Zlatana Vasiljevića (42). Vasiljević je u sredu ujutru kod Vićence u Italiji ubio svoju sadašnju devojku, Venecuelanku Gabrijelu Serano (36), zatim se odvezao do Lidijinog posla, pa ubio i nju, a na kraju je presudio sebi u automobilu na auto-putu. Kako smo već pisali, Miljkovićeva je neposredno pre zločina ostavila svoju i Zlatanovu decu u školi, a on ju je navodno, čekao ispred hotela u kome je bila zaposlena, pa počinio zločin.

Čekao je na poslu

brutalno ubistvo lidije
brutalno ubistvo lidijefoto: Printscreen/Twitter

- Lidija je prekjuče u osam sati ujutru odvela decu u školu, a zatim je otišla na posao. Ispred firme je stigla posle pola sata, parkirala se i izašla. Nije primetila da je Zlatan čeka, ali kada ga je ugledala počela da je da beži. Znala je da neće na dobro izaći, jer je imao zabranu prilaska. Trčala je jadna, ali ju je stigao i ispalio pet ili šest hitaca u nju. Ubio je - kaže za Kurir porodična prijateljica bivših supružnika, poreklom iz Srbije.

Kako je dalje navela naša sagovornica, Lidija i Zlatan bili su u braku 10 godina, a razišli su se pre tri godine.

auto sa dva beživotna tela nađen na auto-putu
auto sa dva beživotna tela nađen na auto-putufoto: Youtube/Local Team

- Šta je tačno tražio sad od nje, niko ne zna. Evidentno je da je bio ljubomoran na njen novi život i činjenicu da joj dobro ide posle njega. Kada ju je ubio, ostavio je nesrećnicu da leži i otišao. Dok je trajala potraga za njim, policija je čuvala njihovu decu, jer je pretio da će i njih pobiti. Na sreću, to se nije desilo. Prijateljica dodaje da je Zlatan rodom iz Bosne i da je radio kao kamiondžija, dok je Lidija sa juga Srbije, iz Lebana.

lidija i zlatan u vreme ljubavi
lidija i zlatan u vreme ljubavifoto: Društvene mreže

- Moja Lidija je u Italiju sa roditeljima došla pre 17 godina. Posle rastanka od Zlatana, našla je novog dečka, ali ih je on redovno proganjao. Njoj je dobro krenulo u životu i skoro je sa dečkom kupila stan, i mislim da je to bila kap koja je prelila čašu. Nije dozvoljavao da nastavi život bez njega i ubijala ga je činjenica da ga deca neće. Verovatno je sad to eksplodiralo u njemu - kaže ona, tvrdeći da su Lidijini najbliži van sebe.

- Žao mi je dece, ostadoše sami iako će ih verovatno uzeti Lidijini roditelji, braća i sestra, jer su i oni u Italiji - završava prijateljica.

Leš u kolima

zlatanova sadašnja devojka koju je takođe ubio
zlatanova sadašnja devojka koju je takođe ubiofoto: Facebook

Vasiljević je, kako su istražitelji utvrdili, najpre ubio svoju sadašnju devojku Gabrijelu Serano, pa sa njenim telom u kolima otišao do Lidijinog posla i tamo ubio i nju.

- Iako se u prvi mah sumnjalo da je Gabrijela saučesnik u ubistvu Srpkinje, te da je nju ubio dok su bežali, ispostavilo se da je ona ubijena prva. Zlatan ju je pozvao, tražio da se vide, pa je naterao da uđe u kola i krene s njim. Nakon što je ušla u auto, krenuli su ka distriktu Gogna, gde ju je likvidirao hicem u potiljak - navode italijanski mediji:

- Sa njenim telom u kolima stigao je do Vićence, gde je sačekao bivšu ženu, a kada je ugledao, nije oklevao - navodi "Il djorno di Vićenca".

bivši supružnici u vreme ljubavi
bivši supružnici u vreme ljubavifoto: Printscreen Facebook

Prema pisanjima medija, Vasiljević je, nakon ubistva Lidije, bacio i dve granate. - U njegovom automobilu pronađena je još jedna granata, a prema prvim informacijama, ona je proizvedena u Jugoslaviji. Inače, osim granate M 52, u kolima je pronađeno i napunjeno malokalibarsko oružje - pišu mediji.

Muž pokojne Venecuelanke

Znao sam da će je ludi Zlatan ubiti!

Alehandro Naja, suprug Gabrijele Serano koju je ubio Zlatan Vasiljević, za "Il djorna de Vicenca" objasnio je da se protivio njenoj vezi sa Srbinom.

- Znao sam da će je ludi Zlatan povrediti, ne mogu da verujem šta se desilo. Ona je mene molila da ga zovem i da pričam s njim, jer ju je maltretirao. Kada sam ga jednom pozvao, počeo je da plače i rekao da neće više - rekao je Naja.

Inače, automobil u kome su nađena tela Gabrijele i Zlatana pripadao je Naji, koji je u vreme zločina bio na odmoru.

- Znao sam da je sa njim u vezi, nikad mi se nije dopadao. Znao sam da je nasilan i da je bio uhapšen jer je pretukao bivšu ženu i to pred decom. Sa Gabrijelom sam bio 20 godina, imamo dve ćerke. Rastali smo se pre dve godine.

- Iako nismo bili zajedno, nisam krio zabrinutost zbog Zlatana. Ona je majka moje dece i neko koga sam voleo. Mene su Gabrijela i Zlatan prijavili za maltretiranje, pa sam bio udaljen iz kuće. Kada su njih dvoje kasnije raskinuli, ona mi se vratila, ali je rekla da joj Zlatan preti da će je ubiti, pa se opet pomirila s njim.

Prijateljica

Pre tri godine joj polomio lobanju!

Prijateljica ubijene žene, kaže da su problemi između nje i njenog muža počeli još dok su bili u braku.

- Družili smo se. Nikada nije pravio probleme drugima, ali znao je da popije i onda bi postao totalno drugi čovek. Preobrati se, niko kao on. Za porodicu je bio najgori, a ponajviše za Lidiju. Nikad se nije žalila, ali videlo se nekad da nije sve u redu - kaže ona za Kurir:

- Za 8. mart 2019. išli smo na proslavu. Delovali su kao divan zaljubljeni par, čak joj je Zlatan poručivao pesme, a onda je samo dve nedelje kasnije mučki pretukao, tako da joj je slomio lobanju. Jedva je preživela. Tad je bio pakao, ona u bolnici, on u zatvoru, a deca tužna i nesrećna. Nakon toga Zlatan isterao Lidiju i decu iz stana i otišli su kod Lidijinih roditelja. Tada je dobio i zabranu prilaska, a deca nisu htela da čuju za njega. Lidija je uvek bila nasmejana, uprkos svemu.

(Kurir.rs - B. Travica - J. Ivić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track