00:16

PRVI SNIMCI TEŠKE NESREĆE KOD ŠIMANOVACA: Prevrnuo se autobus s radnicima iz Šapca, ima mrtvih

teška saobraćajka

UZNEMIRUJUĆI PRIZORI SA MESTA NESREĆE U ŠIMANOVCIMA: Telo nastradalog radnika kraj puta, autobus u kanalu, svuda razbacane stvari

Crna Hronika -

Jedan radnik je poginuo, a 18 je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila kada se prevrnuo autobus u Šimanovcima jutros nešto posle 6 sati.

Na ovoj deonici jutros je bila smanjena vidljivost zbog magle.

01:41

NAJNOVIJE INFORMACIJE O POVREĐENIM RADNICIMA KOD ŠIMANOVACA: 7 ih je kod nas SVI SU ŽIVOTNO UGROŽENI

Na društvenim mrežama pojavljuju su se snimci i fotografije sa mesta teške nesreće, a prizori su uznemirujući. Na njima se vidi kako neki radnici povređeni leže na travi kraj prevrnutog vozila, a oko njih su vatrogasci.

Radnici su jedni drugima pomagali da izađu iz vozila i pruže prvu pomoć kome je potrebno dok na lice mesta nisu stigli lekari, vatrogasci i policajci.

Na jednoj od fotografija vidi se i telo nastradalog radnika čiji identitet nije još poznat.

Prema prvim informacijama, čak devet sanitetskih vozila iz Rume, Sremske Mitrovice i Inđije stiglo je na lice mesta i zbrinulo je 18 povređenih među kojima je i vozač min-busa.

00:31

NESREĆA KOD ŠIMANOVACA: Prevrnuo se autobus sa radnicima

Inače, vozač je u prvoj izjavi objasnio da je čuo kako je na vozilu nešto puklo, nakon čega je izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo s puta u kanal.

Nezvanično, sumnja se da je uzrok nesreće tehnička neispravnost vozila.

Povređeni u Zemunskoj bolnici

Kako nezvanično saznaje Blic, povrede se umnogome razlikuju, pa dok neki imaju povrede glave i kičme, drugi su doveteni sa otvorenim ranama i trenutno su na ušivanju.

1 / 8 Foto: Instagram/192_rs

Dijagnostika i dalje traje, a lekari povređene šalju na skener kako bi utvrdili njihovo stanje.

Prema prvim informacijama, čak devet sanitetskih vozila iz Rume, Sremske Mitrovice i Inđije stiglo je na lice mesta i zbrinulo je 18 povređenih među kojima je i vozač min-busa.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja