OGLASILA SE FIRMA IZ ŠAPCA ČIJI JE RADNIK POGINUO: Krenuli na gradilište u Beograd, pa sleteli s puta, istraga će utvrditi uzrok
Foto: Kurir.rs/J.M.

SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD ŠIMANOVACA

OGLASILA SE FIRMA IZ ŠAPCA ČIJI JE RADNIK POGINUO: Krenuli na gradilište u Beograd, pa sleteli s puta, istraga će utvrditi uzrok

Crna Hronika -

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila u mestu Prhovo, jedan radnik je nastradao, dok je 18 ljudi povređeno, a firma "SET" iz Šapca, čiji su oni bili zaposleni dala je zvanično saopštenje.

- Preduzeće SET izražava najdublje saučešće porodici radnika koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila u mestu Prhovo, na putu za Beograd, nešto posle šest časova, dok je naš autobus prevozio radnike na gradilište. Prema informacijama kojima raspolažemo, svi radnici koji su povređeni su zdravstveno zbrinuti u beogradskim bolnicama i njihovo stanje se i dalje prati - navodi se u saopštenju i dodaje:

- Naši timovi su na terenu, u kontaktu smo sa porodicama povređenih i predstavnicima zdravstvenih ustanova koje su ih zbrinule. Izražavamo najdublje žaljenje zbog tragične nesreće i zahvalnost zdravstvenim radnicima i svim ljudima koji su priskočili u pomoć povređenima.

1 / 7 Foto: Kurir.rs/J.M.

- Sva naša vozila za rad i prevoz radnika podležu redovnim tehničkim kontrolama, a vozači su u obavezi da poštuju sve zakonske odredbe. Očekujemo da istraga utvrdi uzroke ove nesreće - napisano je na kraju iz firme.

Podsetimo, jutros nešto posle šest časova došlo je do saobraćajne nesreće kada je autobus koji je prevozio radnike na gradilište u Beograd iz Šapca, iz za sada nepoznatog razloga sleteo sa puta i završio u kanalu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track