00:05

Zoran Marjanović stigao je u palatu pravde sa advokatima Stefanom Jokićem I Nikolom Dumnićem

ubistvo na nasipu u borči

JELENA MARJANOVIĆ OČAJNIČKI POKUŠAVALA DA IZAĐE IZ KANALA, BILA JE ŽIVA: Šok na suđenju Zoranu Marjanoviću! Veštak otkrio detalje

Crna Hronika -

Pred Višim sudom u Beogradu danas je nastavljeno suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom da je ubio suprugu Jelenu, inače pevačicu Granda.

Zoran Marjanović
foto: Jelena Ivić

Marjanović je stigao je u Palatu pravde sa advokatika, a nešto kasnije im se pridružio i advokat Zarić.

Veštak Dušan Keckarević saslušan je i naveo da na odeći Marjanovića nisu nađeni tragovi krvi, a da bi prema povredama trebalo da ih ima. Keckarević je pojasnio da je Jelena ubijena u kanalu, jer na to ukazuju svi tragovi, a da trag klizanja sa druge strane kanala pokazuje da je bila živa i pokušala da izađe. Veštak je govorio i o tragu koji je nađen u kolima na zadnjem sedištu, rekao je da je njega mogla da prenese druga osoba, predmet, ali i sama Jelena Marjanović.

Zoran Marjanović, suđenje, Palata Pravde
foto: Stefan Stojanović

Na suđenju su prikazane i fotografije sa uviđaja i fotografije odeće Jelene i Zorana koja je veštačena. Sudija je odlučila da se ne prikažu slike tela na mestu zločina i sa obdukcije. Zoran je sve vreme pratio monitor, a kada je sudija pomenula telo videlo se da mu je teško, imao je tužan izraz lica i gutao je knedle.

Najavljene su završne reči pošto više nema dokaza. Trenutno se odlučuje kada će biti održane.

Zločin se, da podsetimo, dogodio 2. aprila 2016. godine na nasipu u beogradskom naselju Crvenka, a telo nesrećne žene otkriveno je dan kasnije u kanalu.

1 / 39 Foto: Stefan Stojanović MONDO

Zoran Marjanović uhapšen je u septembru 2017. godine, a u pritvoru je bio do jula 2018.

(Kurir.rs / J.I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track