OVAKO SE BRANIO NA SASLUŠANJU Mladić osumnjičen za pokušaj obljube devojčice (14) opisao šta je bilo u autu NAĐENA NA NJIVI
Foto: Marina Lopičić

Više javno tužilaštvo u Beogradu

OVAKO SE BRANIO NA SASLUŠANJU Mladić osumnjičen za pokušaj obljube devojčice (14) opisao šta je bilo u autu NAĐENA NA NJIVI

Crna Hronika -

Saslušani i njeni roditelji

BEOGRAD - U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan I.J. (20) zbog sumnje da je u petak pokušao obljubi 14-godišnju devojčicu.

I.J. se tereti za krivično delo obljuba sa nemoćnim licem. On je na saslušanju izneo svoju odbranu, negirajući navode iz krivične prijave, odnosno okolnosti pod kojima se događaj odigrao.

Kako saznajemo, osumnjičeni se branio tako što je rekao da je devojčica dobrovoljno pošla s njim, da su seli na zadnje sedište, ljubili se, mazili posle čega je "on probao da imaju odnos".

Ona je navodno potvrdila da je dobrovoljno krenula s njim.

Sumnja se da je devojčica u selu, gde je sa društvom u petak slavila kraj školske godine, popila četiri čaše piva nakon čega je u alkoholisanom stanjusela u auto osumnjičenog posle čega su se odvezli na nepoznatu lokaciju gde je pokušao da je obljubi.

Osumnjičeni ju je potom vratio na mesto odakle su pošli, gde je pronađena u polusvesnom stanju. Osumnjičeni je u svoju odbranu naveo da je on odustao da ima bilo šta sa njom.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudu da mu odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke.

Beogradski mediji dodaju da je devojčica kasnije nađena na njivi bez svesti i vidno alkoholisana. Saslušani su i roditelji devojčice.

Kurir.rs/B.T./J.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track