PRIZNAO DA JE PREBIO KOMŠIJU: Saslušan nasilnik iz Zemuna koji se sa susedom sukobio zbog kućnog ljubimca
Foto: Printscreen Instagram/serbialive_beograd

treće osnovno tužilaštvo

PRIZNAO DA JE PREBIO KOMŠIJU: Saslušan nasilnik iz Zemuna koji se sa susedom sukobio zbog kućnog ljubimca

Crna Hronika -

B. T. (41), koji je u nedelju uhapšen zbog sumnje da je oko 17 sati pretukao komšiju M. K. i naneo mu teške telesne povrede, danas je saslušan u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu, koje je posle hapšenja i naložilo njegovo zadržavanje.

- Nakon saslušanja, imajući u vidu da je osumnjičeni priznao izvršenje krivičnog dela, podnet je predlog sudu da se osumnjičenom izrekne mera zabrana prilaženja, sastajanja ili komuniciranja sa odredjenim licem i posećivanja odredjenih mesta, jer postoje okolnosti koje ukazuju da bi okrivljeni mogao ometati postupak uticanjem na ostećenog, koja mera je rešenjem suda izrečena tokom trajanja postupka, dok za tim postoji potreba.Takodje, osumnjičenom je rešenjem tužilastva ukinuto zadržavanje - saopšteno je iz Trećeg osnovnog tužilaštva.

Podsetimo, prema nezvaničnim inforamcijama, sukob između komšija trajao je neko vreme a kuliminirao je u nedelju navodno zbog kućnog ljubimca, odnosno zato što je povređeni tražio od osumnjičenog da veže psa, što je on odbio i prebio ga.

Kurir.rs/J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track