OVIH DANA SE POLAŽU PRIJEMNI, A SUDBINA JE NAJBOLJIMA TO USKRATILA: Teške reči Ognjenovih i Nikolinih prijatelja posle sahrane
Foto: Kurir.rs/D.Č., Printscreen/Instagram

teška nesreća

OVIH DANA SE POLAŽU PRIJEMNI, A SUDBINA JE NAJBOLJIMA TO USKRATILA: Teške reči Ognjenovih i Nikolinih prijatelja posle sahrane

Crna Hronika -

Na Gradskom groblju u Čačku danas su sahranjeni Ognjen Vailjević (19) i Nikola Zekavica (18), koji su zajedno sa drugovima Lukom Mićović (20), i Ivanom Stančić (19) u nedelju poginuli u sravičnom udesu u selu Jančići, kod Čačka.

Ognjen i Nikola su sahranjeni u razmaku od nekoliko sati, a na večni počinak su ih ispratili roditelji, prijatelji i rodbina. Učenici čačanske Gimnazije, većina njih, bili su na obe sahrane jer su dvojica mladića bili učenici te obrazovne ustanove.

nikola zekavica, ivan stančić, ognjen vasiljević, luka mićović
nikola zekavica, ivan stančić, ognjen vasiljević, luka mićovićfoto: Društvene mreže

- Ognjen i Nikola je trebalo da budu budući inženjeni, naučnici, bili su za klasu bolji od svih nas. Zauvek ću ih pamtiti po njihovoj izuzetnosti, a činjenica da ih više nema na mene je ostavila veliku traumu. Trebaće mi vreme da dođem sebi. Ovih dana se polažu prijemni ispiti na fakultetima....sudbina je najboljima tu mogućnost uskratila - rekla je Isidora, učenica čačanske Gimnazije.

Sahrana Luke Mićovića (20) i Ivana Stančića (19) obaviće se u sredu u 13, odnosno 15 časova na Gradskom groblju u Čačku.

čačani juče puštali bele balone u znak sećanja na njih
čačani juče puštali bele balone u znak sećanja na njihfoto: Rina.rs

Podsećamo, četvorica mladića su nastradala u nedelju dva sata iza ponoći, na povratku sa tehno-žurke u Jančićima, gde su se prema izjavama svojih prijatelja zadržali oko pola sata. Prema nezvaničnom nalazu obdukcije nijedan mladić u sebi nije imao tragove alkohola ni psihoaktivnih supstanci. Sleteli su automobilom u obližnji potok s mosta na kojem nije bilo zaštitne ograde. Pronađeni su oko sedam i po sati od sletanja, bez znakova života.

smrskani auto
smrskani autofoto: D.Č.

Zbog smrti četvorice mladića u Čačku su ponedeljak i utorak proglašeni danima žalosti.

(Kurir.rs - D. Č.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track