06:08

OPTUŽENA ALIMIRA MUJAHODŽIĆ NIJE DOŠLA NA SUĐENJE ZA PLANIRANJE UBISTVA BELIVUKA I MILJKOVIĆA Advokat otkriva DETALJE slučaja

crna hronika

OPTUŽENA ALIMIRA MUJAHODŽIĆ NIJE DOŠLA NA SUĐENJE ZA PLANIRANJE UBISTVA BELIVUKA I MILJKOVIĆA Advokat otkriva DETALJE slučaja

Crna Hronika -

Suđenje za planiranje likvidacije Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u Tivtu u januaru prošle godine, odloženo je, jer je optužena Almira Mujahodžić napustila Crnu Goru i nije se pojavila pred sudom.

Njen branilac, advokat Damir Lekić, kako prenosi crnogorski Dan saopštio je sudu da nema opravdanje za njen nedolazak, da mu je ona rekla da je van Crne Gore i da je morala da ode. Kako je naveo, ne zna tačan razlog njenog odlaska iz Crne Gore, niti gde se nalazi, ali da će na naredno suđenje da dođe.

Sta znaci odlaganje ovakvog sudjenja i da li ono moze da utiče na suđenje Belivuku i Miljkovicu, istraživala je novinarka Kurir televizije Marija Čanković. Njen sagovornik bio je advokat Uroš Bajić.

Uroš Bajić
foto: Kurir Televizija

- Videli smo iz medija da je odloženo suđenje za pokušaj ubistva u Crnoj Gori. Almira je jedna od optuženih, koja se nije pojavila. Veće je odmah donelo odluku o dovođenju, a kako dovođenje nije moglo odmah biti sprovedeno, pretres je odložen. To je u skladu sa zakonom, i tu nema neke zloupotrebe zakona - rekao je advokat Uroš Bajić i dodao:

- Sud će morati da izvede dosta dokaza. Ta suđenja sama po sebi neće moći da teku brzo. Što se tiče pravosnažnog okončanja - potrajaće sigurno par godina, dok se to sve ne završi.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:39

Veljko Belivuk i Marko Miljković upadaju u hotel

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track