OPTUŽENI DILERI DROGE: Amfetamin čuvali u frižideru, a kanabis u kuhinji!
Foto: MUP Srbije

više javno tužilaštvo u beogradu

OPTUŽENI DILERI DROGE: Amfetamin čuvali u frižideru, a kanabis u kuhinji!

Crna Hronika -

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv Nemanje R. zbog sumnje da je 2. maja 2022. godine neovlašćeno radi prodaje, u kući u Sremčici držao 405, 87 grama amfetamina i 27,22 grama kanabisa.

Pronadjeni amfetamin pronađen je u frižideru, upakovan u dve pvc kese, dok je kanabis pronadjen na kuhinjiskom stolu upakovan u 6 pvc kesa.

Na kuhinjskom stolu pronadjene su i dve elektronske vagice za precizno merenje.

- Nemanji R. se na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Istom optužnicom obuhvaćen je i Ivan Đ., koji se tereti za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga. Sumnja se da je Nemanja R. u Meljaku Ivanu Đ. prodao 4,61 gram kanabisa - saopštilo je Više javno tužilaštvo u Beogradu i navelo da je sudu predložilo da okrivljenje proglasi krivim i osudi po zakonu.

Takodje, Više javno tužilaštvo je danas podiglo još dve optužnice protiv četvoro okrivljenih zbog krivičnog dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

U ovim slučajevima kod okrivljenih je pronađeno 111 grama heroina i digitalna vagica, odnosno 92 grama kanabisa, namenjenih daljoj prodaji.

Kurir.rs/ J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track