PRETUKLI I OSTAVILI GOLOG MOMKA NA POLJANI: Policija uhapsila četvoricu Nišlija zbog iznude
Foto: Nemanja Nikolić, Ilustracija

užas

PRETUKLI I OSTAVILI GOLOG MOMKA NA POLJANI: Policija uhapsila četvoricu Nišlija zbog iznude

Crna Hronika -

Nišlije D. I. (21), M. V. (21), L. P. (19) i D. V. (24) pretukli su jednog sugrađanina (20) u subotu tražeći mu da vrati dug od 1000 evra.

Kako policija navodi dug nije postojao, ali pošto su oni stari poznanici pretpostalja se da ga ne bi tek tako tukli. Da su povrede ozbiljne govori i činjenica da se on i dalje nalazi u Univerzitetsko kliničkom centru gde mu se pruža medicinska pomoć. Ova četvorica mladića teretiće se na sudu da su izvršili krivično delo iznuda u pokušaju.

- Sumnja se da su D. I., M. V. i L. P. u jutarnjim časovima pozvali poznanika, i nakon što su se našli, zatražili 1000 evra na ime nepostojećeg duga, a zatim ga napali i udarali rukama i nogama. D. V. je tada došao kolima, a potom su mladića, kako se sumnja, sva četvorica ugurala u automobil, odvezla ga do obližnjeg sela, izvukli iz automobila, ponovo ga tukli i skinuli mu garderobu, nakon čega su ga ostavili na livadi i rekli mu da do 16 časova donese novac - saopštila je policija.

On je nekako došao do obližnjih kuća u selu gde mu je pomoć pružena, ali je obaveštena i policija takoda su izgrednici pronađeni i pritvoreni.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Kurir.rs/M.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track