Najnovije vesti

ONO ŠTO TRAŽITE JE U ŠTALI! Ćerka Biljane koja je zabetonirala muža DOBILA JEZIVU PORUKU, klupko zločina krenulo da se ODMOTAVA
Foto: Društvene mreže, Kurir, Shutterstock

HOROR KOD LESKOVCA

ONO ŠTO TRAŽITE JE U ŠTALI! Ćerka Biljane koja je zabetonirala muža DOBILA JEZIVU PORUKU, klupko zločina krenulo da se ODMOTAVA

Crna Hronika
14:56h

Biljanina smrt bila je samo uvod u razotkrivanje ubistva njenog supruga. Po svemu sudeći, Biljana S. (38) je tri godine živela misleći da je počinila savršen zločin. Ova žena, čije je beživotno telo pronađeno posle višednevne potrage u pomoćnom objektu gde je njena porodica nekada čuvala stoku, prema najnovijim saznanjima, 2019. godine je ubila svog muža Ivana (40), a njegovo telo je pronađeno na dan njene sahrane zabetonirano.

Pošto je otkriven ovaj užasan zločin u selu Veliko Trnjane u blizini Leskovca, počela je da se raspada i mreža laži koju je Biljana godinama plela. Njena porodica, komšije, kolege sa posla počeli su da govore da im je ova žena tri godine govorila da joj je muž u Rusiji, da je nekog od njih molila da šalju poruke njihovoj deci i predstavljaju se kao Ivan… Sve u nadi da njen zločin nikada neće biti otkriven.

Sam način na koji su pronađena tela pokojne Biljane i njenog supruga podjednako je bizaran. O detaljima iz života ove žene pričala je njena maćeha Stojanka J.

Leskovac, Ivan Stojanović, Ivan S., I. S.
foto: Printscreen/Facebook, Nemanja Nikolić

– Biljana nam je rekla da ide u jedan manastir i mi smo je čekali da se vrati. Kada je nije bilo, počeli smo da je tražimo. A onda je u nedelju, u šest sati, njena najstarija ćerka dobila poruku od nekog Aleksandra iz sela Slavujevac da je ono što tražimo u štali gde smo nekada čuvali životinje. Tamo smo pronašli njeno telo.

Već je počelo da truli. Pored nje su bili prazna bočica i nož. Kažu da se otrovala ili ju je možda taj neko otrovao. To će policija da utvrdi pošto je meni jako sumnjivo kako jeiko mogao da zna gde je, počela je svoju ispovest Biljanina maćeha Stojanka.

Biljana Stojanović, B. S., Leskovac
foto: Printscreen/Facebook

Inače, na samoj Biljaninoj sahrani na Vidovdan dogodila se još jedna tragedija. Naime tokom sahrane preminuo je čovek od 70 godina. A novi šok usledio je kada su se vratili u porodičnu kuću.

– Vraćamo se, kad tamo policija. Rekoše da u podrumu pronađen Ivan i da je njegov leš tu tri godine, kaže Stojanka.

Šokirana žena za naš list dodaje da je zeta Ivana poslednji put videla 6. maja 2019. godine, na Đurđevdan.

Tragična sudbina

Otac i majka Ivana, za koga se veruje da ga je žena ubila, posle saznanja o tome šta se dogodilo njihovom sinu završili su u bolnici, gde ih je odvezao Ivanov brat Nenad.

Kako su objasnili njihovi rođaci iz sela Vučje, ovi nesreći ljudi su već izgubili sina Slavišu, koji je imao četiri godine kada ga je jedno dete iz komšiluka upucalo, a nakon čije smrti se rodio Ivan.

– Došao je na nedelju dana tada iz Rusije i rekao da će uskoro ponovo doći, na godišnjicu smrti mog supruga, Biljaninog oca. Čekali smo ga, ali nije došao. Biljana je rekla da je u Rusiji, a deci je branila da ga zovu, pričala im je da će da plače jer je daleko, pa se zato samo ona čuje sa njim.

Kada je reč o Aleksandru, koji je poslao poruku gde je Biljana, Stanojka ne može da tvrdi da je on bio njen ljubavnik.

Leskovac, kuća, zabetoniran leš
foto: Kurir

– Radili su zajedno godinu dana. Ona je dobila otkaz zbog problema sa štitnom žlezdom. Živeli smo od moje penzije od 28.000 dinara. Bilo je problema, troje dece, velika kuća, ja stara… Ja stvarno ne znam šta je istina, a šta ne u svemu ovome, završava svoju ispovest Stojanka. Iako zvanične potvrde nema, taj Aleksandar, koji je Biljaninoj ćerki poslao poruku gde da traži majku, priveden je i na osnovu njegovih reči je klupko o ovom filmskom zločinu počelo da se odmotava.

– Uvek nam je govorila da je dobro, a on tri godine u buretu… Bili smo na njenoj sahrani, a ona nam je ubila sina, pričaju uglas nesrećni Jovica i Ruža, Ivanovi roditelji, dodajući da je njihova unuka pronašla pasoš njihovog sina u kući i da je Ivanov brat, koji je inače policajac, prepoznao telo kada je ušao u prostoriju gde je njegov brat bio zabetoniran.

Kurir.rs/Objektiv

Bonus video:

BRUTALNO TUKAO ŽENU DOK JE DRŽALA BEBU U NARUČJU! Ekspert otkriva: Evo kakve posledice dete ČEKA POSLE JEZIVE SCENE (VIDEO)
02:44

BRUTALNO TUKAO ŽENU DOK JE DRŽALA BEBU U NARUČJU! Ekspert otkriva: Evo kakve posledice dete ČEKA POSLE JEZIVE SCENE (VIDEO)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track