Najnovije vesti

VELJKO BELIVUK ZAVODI RED MEĐU GROBARIMA! Poslušajte kako je PROSTAČKI vređao Vandale! DA MI SE N...E K...A SVI U KOMPLETU! VIDEO
Foto: Nebojša Mandić, Zorana Jevtić

NAPAD NA VUKOVIĆA SAMO POČETAK OBRAČUNA

VELJKO BELIVUK ZAVODI RED MEĐU GROBARIMA! Poslušajte kako je PROSTAČKI vređao Vandale! DA MI SE N...E K...A SVI U KOMPLETU! VIDEO

Crna Hronika
00:57h

Sve češći okršaji članova klanova, napadi na vođe navijača i tuče, samo su uvod u haos koji nastaje u borbi oko prevlasti na narko-tržištu.

Najnoviji incident, napad na vođu "Vandal bojsa" Acu Vukovića, u Zemunu, samo je dodatno potvrdio da je bitka za Jug uveliko u toku.

Poslednji sukobi kriminalaca s južne tribine stadiona Partizana na srpskim ulicama ostavljaju za sobom sve više tragova koji otkrivaju da iza njih stoje ljuti neprijatelji - Veljko Belivuk i Filip Korać.

Oni preko navijačkih frakcija pokušavaju da se izbore za prevlast u narko-tržištu, a sve se dodatno zaoštrilo nakon hapšenja Belivuka, koji i iz zatvora pokušava da zadrži dominaciju, uporedo vodeći još jedan rat.

Velja Nevolja, koji je preuzeo vođstvo nad "Grobarima", nakon smrti svog najboljeg prijatelja Aleksandra Stankovića - Saleta Mutavog, odavno je na zub uzeo "Vandale", na čijeg vođu je pucano pre nekoliko dana u Zemunu.

Poznato je da je jednom prilikom Belivuk ozbiljno pobesneo na ovu frakciju, jer se izdvajala od ostatka Grobara Jug-a.

- Pošto smo svi mi majmuni, samo ste vi vandali pametni, da vam kažem da mi se na..šite k...a sad svi u kompletu. Znači svi vandali, meni da popuše k...c. Odakle vama ideja da se vi sami potpisujete. Znači svi idu kao Grobari Jug, samo su Vandali pametni da se potpisuju. Niko ne kači sliku, samo vandali kače sliku. Zašto biste pripisali sebi neke zasluge. E pa pušite k...c, eto sad da vam kažem lepo - pobesneo je Belivuk i dodao:

Derbi, Navijači, Grobari, Partizan
foto: Starsport

- Ja vam nisam Kimi, nisam vam Rade, s*se jedne male. Sledeći put kad zakasnite, ima ja da vas bijem sve pojedinačno.

Velja Nevolja je tada bio toliko besan na Vandale da im je rekao da će završiti sa njima.

- Znači da znate, sad makar završili i raščistili bilo kakav vid saradnje sa vama, završićemo ako treba, ali neće biti više po vašem - objasnio je tada Belivuk, što se može čuti u snimku razgovora sa članovima Vandala.

Podsetimo, danas su identifikovani napadači koji su 23. juna pucali na vođu "Vandal bojsa" Acu Vukovića u Zemunu.

Na snimku sa nadzornih kamera se vidi kako vozač crnog automobila sa zatamnjenim staklima, kada je video auto marke "golf" u kojem se nalazio Vuković, naprasno pravi polukružni okret, pritom udarivši u jedan automobil. Kada je vozač oštećenog vozila krenuo da im prepreči put, napači su, što se vidi na snimku, počeli da vitlaju pištoljima, pa je ovaj brže-bolje pobegao.

Potom su napadači stigli do auta u kojem se nalazio Vuković i počeli su da pucaju. Vuković, sa kojim je bio i Rade Stanojević su odmah iskočili iz automobila preko suvozačevih vrata i pobegli, a napadači su napustili lice mesta.

Ovo je vrlo verovatno poruka koju je Veljko Belivuk poslao Vukoviću, ali i svima ostalima koji žele da preuzmu južnu tribinu.

Kurir.rs/Republika

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja