OGLASILO SE VIŠE TUŽILAŠTVO IZ LESKOVCA O ZABETONIRANOM LEŠU: Evo šta se dogodilo u Velikom Trnjanu, naređena veštačenja
Foto: Kurir, Drustvene Mreže

horor na jugu srbije

OGLASILO SE VIŠE TUŽILAŠTVO IZ LESKOVCA O ZABETONIRANOM LEŠU: Evo šta se dogodilo u Velikom Trnjanu, naređena veštačenja

Crna Hronika -

U selu Velikom Trnjanu kod Leskovca dogodilo se, kako se sumnja, krivično delo teško ubistvo, saopštilo je "Kuriru" jutros Više javno tužilaštvo u Leskovcu.

Ova činjenica do sada nije bila poznata iako se sumnjalo na to. U ovom selu se pre nekoliko dana otrovala Biljana Stojković, majka troje dece. Nešto kasnije istog dana, u jednoj od prostorija kuće je pronađen zazidan leš njenog supruga Ivana, za koga je tvrdila da se nalazi u Rusiji na radu.

Ubijeni Ivan
Ubijeni Ivan foto: Facebook

Pretpostavlja se da ga je ona ubila, ali to je na tužilaštvu i policiji da otkrije pod kojim uslovima je Ivan stradao.

Kako smo pisali u jednom delu obdukcije je navodno utvrđeno da zabetoniran leš ima usekline uzrokovane verovatno od noža, sekire ili nekog sličnog predmeta.

U odgovoru leskovačkog tužilaštva prosleđenom Kuriru se navodi da izveštaj s obdukcije još nije stigao.

- Više javno tužilaštvo u Leskovcu u saradnji sa Policijskom upravom u Leskovcu vodi predistražni postupak radi prikupljanja dokaza i svih obaveštenja koja bi mogla da budu od koristi radi utvrđivanja identiteta učinioca krivičnog dela, s obzirom na postojanje osnova sumnje da je izvršeno krivično delo teško ubistvo. Radi utvrđivanja neposrednog uzroka smrti i identiteta NN lica pronađenog dana 28. juna 2022. godine u selu Veliko Trnjane, Više javno tužilaštvo u Leskovcu donelo je naredbu za obdukciju leša NN lica i DNК veštačenje, što će biti obavljeno od strane Zavoda za sudsku medicinu u Nišu, a Više javno tužilaštvo do danas nije dobilo zapisnike o obdukciji i veštačenju - navodi se u ovom odgovoru.

Biljana
Biljana foto: Facebook

Do sada, kako saznajemo, niko nije pritvoren zbog saučesništva ili drugog krivičnog dela, a obavljeno je više od desetak razgovora sa poznanicima i rođacima upokojenih, Biljane i Ivana Stojkovića.

Kurir.rs/M.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track